Antena Meniu Search
x

Vremea 27 noiembrie. Prognoza meteo anunţă ploi şi ninsori în toată ţara

Vremea pe 27 noiembrie se răceşte dramatic şi marchează un nou episod de iarnă. Prognoza meteo estimează că vor fi ploi şi ninsori în toată ţara. În Bucureşti, maximele urcă până la 5 grade Celsius.

Vremea pe 27 noiembrie se răceşte dramatic şi marchează un nou episod de iarnă. Prognoza meteo estimează că vor fi ploi şi ninsori în toată ţara. În Bucureşti, maximele urcă până la 5 grade Celsius.

NOAPTEA DE LUNI SPRE MARŢI: Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua în nordul şi nord-estul ţării şi local în rest. La munte - în zona înaltă şi în Carpaţii Orientali, precum şi în nordul Moldovei, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare şi izolat se va produce polei. Pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste, iar trecător şi la cote mai reduse şi pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 şi 8 grade. În zonele joase din sud şi sud-est, pe spaţii mici, vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea 27 noiembrie în ţară

Marţi, vremea se va menţine închisă şi temporar vor cădea precipitaţii în toate regiunile. În nord-est şi la munte vor predomina ninsorile, iar în celelalte regiuni vor fi ploi, însă mai ales din a doua parte a nopţii se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare. Pe suprafeţe mici, îndeosebi în Moldova şi în nordul Dobrogei, vor fi condiţii de polei. Pe arii restrânse, cantităţile de apă vor depăşi 10...15 l/mp, cu precădere în sudul ţării.

Pe acelaşi subiect

Vântul se va intensifica în regiunile extracarpatice şi la munte, cu viteze mai mari pe crestele Carpaţilor Orientali, precum şi în Bărăgan şi pe litoral, cu rafale ce izolat vor depăşi 60...65 km/h. Temperatura aerului, în scădere faţă de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse între -2 şi 10 grade şi minime, în general, între -6 şi 3 grade. Presiunea atmosferica va creşte uşor - mai notaboil, însă, în nord-vestul ţării.

Harta transmisă de ANM cu vremea pe 26 noiembrie

Miercuri va fi şi mai rece

Vremea se va răci şi mai mult miercuri, astfel că temperaturile maxime vor deveni preponderent negative în nord-est, est şi sud-est, iar cele minime în toată ţara. Prognoza meteo transmite că maximele vor fi cuprinse între -5 şi 5 grade, iar minimele, în general, între -12 şi -3 grade. Cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala precipitaţii, pe arii extinse în jumătatea de sud a teritoriului şi izolat în rest. Vor fi predominant ninsori, iar în prima parte a zilei, în Banat, Crişana şi pe litoral, mai ales ploi. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice şi pe crestele montane, cu rafale de 65...75 km/h. 

Prognoza metei pentru Bucureşti în 27 noiembrie

Potrivit meteorologilor de la ANM, vremea se va menţine închisă şi temporar va ploua. Vântul se va intensifica treptat, iar spre sfârşitul intervalului, vor fi condiţii de transformare a ploii în lapoviţă sau ninsoare. Temperatura maximă va fi de 3...5 grade, iar cea minimă de -2...0 grade. Presiunea atmosferica va creşte la o valoare foarte apropiată de cea normală.

Cum va fi marţi la munte

Vremea se va menţine închisă şi temporar vor cădea precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare. Vântul se va intensifica în toată zona montană, cu viteze mai mari pe crestele Carpaţilor Orientali, cu rafale ce izolat vor depăşi 60..70 km/h. Temperatura aerului va scădea faţă de ziua precedentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Vremea » Vremea 27 noiembrie. Prognoza meteo anunţă ploi şi ninsori în toată ţara