Antena Meniu Search
x

Vremea pe 28 octombrie. Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere

Vremea pe 28 octombrie 2019 rămâne caldă. Prognoza meteo anunță însă că temperaturile încep să scadă, urmând ca în a doua parte a săptămânii să se răcească drastic.

de Redactia Observator

la 27.10.2019, 15:11

Parc în vreme de toamnă
Vremea pe 28 octombrie 2019 rămâne caldă, dar temperaturile încep să scadă - Profimedia

Principalele date meteo ale zilei:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vremea pe 28 octombrie în țară

Luni, vremea marchează primele semne ale unei răciri care e așteptată mai ales în cea de-a doua parte a săptămânii. Deocamdată, temperaturile scad ușor, așa că va fi în continuare cald și astăzi.

Maximele zilei sunt cuprinse între 16 – 23 de grade Celsius. În nord și vest, cerul se va înnora spre seară și noaptea și va ploua slab în Maramureș, jumătatea de nord a Transilvaniei și a Moldovei. Ploi locale ar putea fi semnalate și în Crișana.

Noaptea și dimineață va fi în continuare ceață în majoritatea zonelor de câmpie în special. Vântul va sufla slab, cu unele intensificări la munte.

Minimele vor fi cuprinse între 2 – 13 grade Celsius. Presiunea atmosferică începe să scadă dinspre partea de sud-est a țării.

Prognoza meteo în București

Luni, în Capitală, vremea continuă să fie frumoasă, ba chiar foarte caldă pentru această dată în cursul după-amiezii. Noaptea și dimineața va fi ceață și va influența temperaturile în acel segment orar.

Maxima zilei în București va urca la 20 de grade Celsius, în timp ce temperaturile nocturne vor fi între 6 – 8 grade. Vântul va sufla slab, până la moderat, iar presiunea atmosferică va scădea ușor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea pe 28 octombrie. Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere