Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 29 septembrie 2022. Va fi cald în toată țara, cu temperaturi de 30 de grade Celsius. Unde sunt așteptate furtuni

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 28 septembrie 2022.

de Redactia Observator

la 28.09.2022, 15:56

Vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării, chiar deosebit de caldă în sud-est. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales în a doua parte a zilei și la începutul nopții, când vor fi averse și descărcări electrice, în Maramureș și Crișana, local în Banat, Transilvania, precum și în zonele de munte, iar pe arii mai restrânse și în celelalte regiuni. Izolat va cădea grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp. Vântul va prezenta intensificări la munte, în special la altitudini mari, unde rafalele vor atinge 60...80 km/h, pe parcursul zilei, temporar și în vestul și estul teritoriului, iar de scurtă durată și asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade în Maramureș și 30 de grade, izolat în Muntenia și partea continentală a Dobrogei, iar cele minime în general între 7 și 17 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață.

Prognoza meteo București

Vremea va fi predominant frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în a doua parte a zilei și la începutul nopții, când local se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari în zona înaltă, unde rafalele vor atinge 60...80 km/h.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 26 de grade, iar cele minime între 17 și 19 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 15 și 18 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Vremea » Vremea 29 septembrie 2022. Va fi cald în toată țara, cu temperaturi de 30 de grade Celsius. Unde sunt așteptate furtuni