Antena Meniu Search
x

Galerie foto Vremea 3 iunie 2021. Se încălzește ușor, temperaturile maxime ating 24 de grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 3 iunie 2021. Vremea se va încălzi ușor, însă se va menține răcoroasă pe parcursul nopții și al dimineții. Temperaturile maxime vor atinge 24 de grade Celsius.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 02.06.2021, 15:39

În noaptea de miercuri spre joi, în regiunile estice și sud-estice cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse va ploua. În restul teritoriului înnorările vor fi trecătoare și doar izolat se vor semnala ploi slabe, cu o probabilitate mai mare în centrul țării. În zona montană înaltă, la altitudini de peste 1800 m, pe suprafețe mici, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei, Carpații Orientali și Meridionali, cu rafale mai mari în zona montană înaltă și pe litoral, unde se vor depăși 60...70 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade. Izolat se va semnala ceață.

Vremea joi 3 iunie 2021

Vremea se va încălzi ușor, dar mai ales dimineața și noaptea se va menține răcoroasă. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade. În extremitatea de sud-est a țării cerul va fi mai mult noros și pe parcursul zilei va mai ploua. În restul teritoriului cerul va avea înnorări temporare, iar ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice, vor fi pe arii restrânse, în special la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, unde la rafală se vor atinge viteze în general între 45 și 55 km/h, dar și la munte, cu precădere la altitudini mari în Carpații Orientali și Meridionali, unde vitezele vor depăși 70...80 km/h. Dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Valorile termice vor crește ușor față de intervalul anterior, dar vor caracteriza în continuare o vreme răcoroasă. Cerul va fi temporar noros și doar trecător vor mai fi condiții pentru ploi slabe.

Vremea în București

Vremea în București

Observator

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 9...11 grade.

Vremea la munte

Vremea se va încălzi ușor, dar valorile termice se vor situa în continuare sub cele caracteristice datei. Cerul va avea înnorări temporare, iar ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice, vor fi pe arii relativ restrânse.

vremea la munte

Vremea la munte

Observator

Vântul va avea intensificări, cu precădere la altitudini mari în Carpații Orientali și Meridionali, unde vitezele vor depăși 70...80 km/h.

Vremea pe litoral

Deși temperaturile vor crește față de ziua precedentă, vremea se va menține rece pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 20 de grade, iar cele minime vor fi de 13?14 grade.

vremea pe litoral

Vremea pe litoral

Observator

Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții de ploi și sub formă de averse, slabe cantitativ. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în special ziua (rafale în general de 45...55 km/h, temporar 60...70 km/h). Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 14 și 18 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Vremea 3 iunie 2021. Se încălzește ușor, temperaturile maxime ating 24 de grade Celsius