Antena Meniu Search
x

Vremea 31 octombrie. Ceaţă şi ploi trecătoare, dar temperaturile vor urca uşor. Maximele ajung şi la 18 grade

Vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a ţării, trecător se vor semnala ploi slabe sau burniţă. Nu scăpăm nici de ceaţă. Iată prognoza meteo pentru 31 octombrie.

de Redactia Observator

la 31.10.2021, 14:25

La noapte, cerul va fi mai mult senin în regiunile intracarpatice, în timp ce, în restul zonelor nebulozitatea de tip stratiform va persista, pe alocuri va fi ceaţă şi izolat burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali, cu viteze la rafală în general de 55...70 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între -1 şi 10 grade, mai scăzute în zonele depresionare din estul Transilvaniei spre -6 grade.

Vremea 31 octombrie în ţară

Vremea va fi frumoasă în regiunile intracarpatice, unde cerul va fi mai mult senin. În restul teritoriului nebulozitatea joasă va persista, iar pe arii restrânse, trecător se vor semnala ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări în sudul Banatului şi la munte, în special la altitudini mari, iar ziua şi în nord-est dar la intensităţi mult mai mici. Temperaturile maxime, în scădere uşoară faţă de intervalul anterior, se vor încadra între 11 şi 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 grade în estul Transilvaniei şi în jurul a 10 grade pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri, în zonele joase de relief, va fi ceaţã. Presiunea atmosferică va scădea.

Pe acelaşi subiect

Vremea 31 octombrie în Capitală

La noapte, nebulozitatea de nivel jos va persista, vor fi condiţii de ceaţă şi trecător de burniţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 4...6 grade.

Vremea va fi închisă, dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă, iar în a doua parte a intervalului probabilitatea pentru ploi slabe sau burniţă va fi în creştere. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 6...7 grade. Presiunea atmosferică va scădea.

Vremea 31 octombrie la munte 

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi mai mult senin în Carpaţii Occidentali şi variabil în rest. Vântul va avea temporar intensificări, în special la altitudini mari. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni, va fi ceaţă. Valorile termice vor scădea uşor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Vremea 31 octombrie. Ceaţă şi ploi trecătoare, dar temperaturile vor urca uşor. Maximele ajung şi la 18 grade