Antena Meniu Search
x

Video Vremea pe luna noiembrie. Meteorologii anunţă ceaţă şi precipitaţii consistente în vestul României

Suntem foarte foarte aproape de finalul lunii octombrie, mai sunt practic 5 zile şi intrăm in luna noiembrie. În platoul Observator a fost prezentă meteorologil Simona Căpşună care a vorbit despre ceea ce urmează din punct de vedere meteorologic. 

de Redactia Observator

la 27.10.2021, 13:12

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Simona Căpşună - meteorolog: Cine vrea să călătorească, cine vrea să se bucure de soare poate să meargă în Ardeal. Va fi foarte frumos, acolo vor fi şi cele mai mari temperaturi pe parcursul weekendului, 18-19 grade, vor fi mai mari decât în mod normal în ultimele zile ale lunii octombrie. 

În intervalul 1-7 noiembrie vor fi destul de multe ploi în Ardeal, cu cantităţi mai marei de apă, peste cele normale pentru luna noiembrie. Luna noiembrie nu este o lună bogată în precipitaţii, însă burniţa va fi persistentă. 

În sudul şi estul României va fi soare şi temperaturile vor creşte de marţi astfel încât vor fi şi valori de peste 20 de grade Celsius ceea ce înseamnă mult peste valorile normale. 

Spre mijlocul lunii noiembrie la nivelul intregii ţări se păstrează tendinţa să plouă puţin mai mult decât ar fi normal, dar nu cantităţi foarte mari de apă. Temperaturile vor rămâne uşor mai ridicate. Temperaturile normale la mijlocul lunii noiembrie ar trebui să nu depăşească 12 grade. Aşadar, vor putea merge spre 14-15 grade spre mijlocul lunii noiembrie. 

Cum se anunţă weekendul, ce se va întâmpla pe parcursul ultimei luni de toamnă, vine sau nu vine iarna mai devreme, aflaţi în materialul vieo de mai jos. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea pe luna noiembrie. Meteorologii anunţă ceaţă şi precipitaţii consistente în vestul României