Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 4 februarie 2022. Prognoza meteo pe regiuni, în Capitală și la munte

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 4 februarie 2022.

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 16:11

În noaptea de joi spre vineri cerul va prezenta înnorări în vestul, nord-vestul, nordul și centrul țării și doar cu totul izolat mai ales în zonele de munte vor fi ninsori slabe. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile minime se vor situa, în general, între -15 și -3 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde va fi ger. Spre dimineață vor fi condiții de ceață.

Cum va fi vremea vineri, 4 februarie 2022

Cerul va fi variabil în sudul și sud-estul țării, iar în rest vor fi înnorări temporare. Pe parcursul zilei, va ninge slab, în special în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni. Noaptea vor fi mai ales ploi, local în vestul și nord-vestul teritoriului și cu totul izolat posibil în sud-est și mixte în centru, unde probabilitatea de formare a poleiului va fi ridicată. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe creste, în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 9 grade, iar cele minime, în general, între -10 și 0 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, pe spații restrânse se va forma ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în scădere ușoară față de ziua precedentă, va fi de 5...6 grade, iar cea minimă de -4...-2 grade. Presiunea atmosferică va scadea la o valoare foarte apropiata de cea normala.

Vremea la munte

Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ninge slab, cu precădere în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi la altitudini mari, cu o probabilitate mai ridicată în a doua parte a intervalului. Valorile termice vor crește față de ziua precedentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » Vremea 4 februarie 2022. Prognoza meteo pe regiuni, în Capitală și la munte