Antena Meniu Search
x

Vremea pe 4 iunie. Furtuni şi ploi torenţiale extinse în toată ţara

Vremea pe 4 iunie se schimbă dramatic, ploile torenţiale şi vijeliile care au lovit 27 de judeţe în weekend se extind în toată România. Prognoza meteo anunţă furtuni de scurtă durată inclusiv în Bucureşti.

Vremea pe 4 iunie se schimbă dramatic, ploile torenţiale şi vijeliile care au lovit 27 de judeţe în weekend se extind în toată România. Prognoza meteo anunţă furtuni de scurtă durată inclusiv în Bucureşti.

NOAPTEA DE DUMINICĂ SPRE LUNI: în centrul şi sud-estul ţării, precum şi la munte vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului trecător cu aspect de vijelie şi, izolat, căderi de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de manifestări se vor semnala pe arii restrânse, mai ales la începutul nopţii. Temperaturile minime se vor situa între 11 şi 19 grade.

Vremea 4 iunie în România

Luni, vremea va fi în general instabilă cu precădere în sudul şi centrul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte. În special în cursul zilei, înnorările vor fi temporar accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua şi aspect de vijelie şi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 15...20 l/mp şi izolat 30...40 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade pe litoral şi 31 de grade în Moldova, iar cele minime se vor încadra între 9 şi 18 grade. Presiunea atmosferica va scădea dinspre nord-est, însă nu cu mult, regimul baric rămânând subnormal.

Pe acelaşi subiect

ÎN BUCUREŞTI: Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului mai ales în cursul zilei. Prognoza meteo indică o temperatura maximă de 27...28 de grade, iar cea minimă de 14...16 grade. Presiunea atmosferica va scădea uşor, de la o valoare deja mai mică decât cea normală.

Harta furnizată de ANM cu vremea pe 4 iunie

HARTĂ: Prognoza meteo pentru luni | Sursa: ANM

LA MUNTE: Vremea va fi în general instabilă, anunţă ANM. Înnorările vor fi temporar accentuate şi în special în Carpaţii Meridionali se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua şi aspect de vijelie şi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 15...20 l/mp şi izolat 30...40 l/mp.

LA MARE: Vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare ziua, când, vor fi averse în general slabe, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă în scădere faţă de ziua precedentă, va fi de 21 şi 22 de grade, iar cea minimă de 17... 18 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 19 şi 21 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Vremea » Vremea pe 4 iunie. Furtuni şi ploi torenţiale extinse în toată ţara