Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 4 iunie 2021. Se încălzește treptat | Prognoza meteo pe regiuni, la munte și pe litoral

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 4 iunie 2021. Vremea se va încălzi ușor, însă temperaturile vor fi sub valorile mediile specifice acestei perioade.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 31.08.2021, 12:58

În noaptea de joi spre vineri vremea va fi răcoroasă în majoritatea regiunilor, cu temperaturi minime cuprinse între 4 și 14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și izolat ploi de scurtă durată, ce se vor semnala cu o probabilitate mai mare în zonele montane și în sudul țării. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu intensificări pe crestele montane, în special ale Carpaților Meridionali și Orientali, iar pe alocuri și cu viteze mai mici în Moldova și pe litoral. Pe areale restrânse vor fi condiții de ceață.

Vremea vineri 4 iunie 2021

Vremea va continua să se încălzească ușor, dar valorile termice vor fi în continuare sub media climatologică specifică datei în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala averse, trecător însoțite de descărcări electrice, cu precădere după-amiaza și seara, local în zonele montane, pe arii mai restrânse în sud și centru și cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în zona montană înaltă și pe alocuri în Moldova, nord-estul Munteniei și Dobrogea, unde la rafală vor fi viteze în general de 40...50 km/h. Pe areale mici, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Valorile termice vor continua să crească ușor. Cerul va avea unele înnorări, însă doar cu totul trecător, după-amiaza și seara, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade.

Vremea în București

Vremea în București

Observator

Vremea pe litoral

vremea la mare

Vremea pe litoral

Observator

Valorile termice vor continua să crească, însă vremea va fi răcoroasă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil și vor mai fi condiții pentru averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua (rafale în general de 40...50 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 21 de grade, iar cele minime între 11 și 14 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 15 și 17 grade.

Vremea la munte

vremea la munte

Vremea la munte

Observator

Vremea va continua să se încălzească ușor, dar valorile termice vor fi în continuare sub media climatologică specifică datei. Cerul va fi temporar noros și local se vor semnala averse, trecător însoțite de descărcări electrice, cu precădere după-amiaza și seara. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în zona înaltă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Vremea 4 iunie 2021. Se încălzește treptat | Prognoza meteo pe regiuni, la munte și pe litoral