Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 5 februarie 2022. Temperaturi maxime de 12 grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 5 februarie 2022.

de Redactia Observator

la 04.02.2022, 15:29

prognoza meteo 5 februarie 2022
Vremea 5 februarie 2022. Temperaturi maxime de 12 grade Celsius - Shutterstock

În noaptea de joi spre vineri vor fi înnorări temporare în vestul, nordul și centrul țării unde local se vor semnala precipitații slabe. Acestea vor fi mai ales fulguieli la munte și ploi în regiunile vestice, nord-vestice și mixte în cele centrale, unde probabilitatea de formare a poleiului va fi ridicată. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe creste. Temperaturile minime se vor încadra în general între -11 și 0 grade. În zonele joase, pe spații restrânse se va forma ceață.

Cum va fi vremea sâmbătă, pe 5 februarie 2022

Valorile termice se vor situa peste cele normale pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Astfel maximele, în creștere față de intervalul precedent, se vor încadra între 1 și 12 grade, iar minimele se vor situa, în general, între -5 și 2 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în vest, nord, centru și est, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare la munte, iar pe celelalte trepte de relief ploaie și trecător lapoviță sau ninsoare. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona de munte, unde rafalele vor depăși pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură 60...70 km/h, iar local și temporar și în regiunile vestice, sud-vestice, centrale și nord-estice cu viteze de 40...50 km/h. Pe alocuri în zonele joase va fi ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale, cu precădere în cursul zilei, astfel că temperatura maximă va fi de 10... 11 grade, iar cea minimă de -3...0 grade, transmite ANM.

Vremea la munte

Cerul va avea înnorări temporare și local se vor semnala precipitații, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în special pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, unde rafalele vor depăși 60...70 km/h, viscolind sau spulberând zăpada. Valorile termice diurne vor fi comparabile cu cele din ziua precedentă, în timp ce valorile nocturne vor fi ușor mai coborâte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Vremea » Vremea 5 februarie 2022. Temperaturi maxime de 12 grade Celsius