Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 5 mai 2021. Temperaturi maxime de 25 de grade în sudul țării | Prognoza meteo pe regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 5 mai 2021. Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei, însă va deveni instabilă și nu sunt excluse averse și descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 04.05.2021, 15:47

  • Prognoza meteo pe regiuni, în municipiul București și la munte

În noaptea de marți spre miercuri cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile sud-vestice unde doar pe spații mici vor fi averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă de munte și izolat în restul teritoriului. Temperaturile minime se vor situa între - 4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei - unde se va produce bruma și 11 grade în Dealurile de Vest.

Vremea miercuri 4 mai 2021

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei și va deveni ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi în a doua parte a zilei și noaptea, când vor fi averse și descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Izolat vor fi posibile cantități de apă de peste 10...15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, dar local, mai ales ziua, și în restul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 14...16 grade pe litoral și 25 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și noaptea, când vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 10...11 grade.

Vremea în București

Vremea în București

Observator

Vremea la munte și pe litoral

Vremea la munte va deveni în general instabilă și se va menține relativ răcoroasă, deși valorile termice vor fi în creștere ușoară față de intervalul precedent. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil spre temporar noros și pe alocuri va ploua în general slab cantitativ. începând din orele serii vor fi înnorări temporar accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse și cu caracter torențial, însoțite local de descărcări electrice. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 10...15 l/mp, mai ales în Carpații Occidentali și în jumătatea de vest a Carpaților Meridionali. Vântul va avea intensificări temporare în zona înaltă, dar de scurtă durată și în timpul ploilor.

Vremea la munte

Vremea la munte

Observator

Vremea pe litoral va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, temporar mai noros noaptea. Spre sfârșitul intervalului vor fi averse trecătoare, slabe, și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare ziua (rafale în general de 40 - 50 km/h). Temperaturile maxime, se vor situa ușor sub normele climatologice și se vor încadra între 14 și 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 13 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 13 și 15 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Vremea 5 mai 2021. Temperaturi maxime de 25 de grade în sudul țării | Prognoza meteo pe regiuni