Antena Meniu Search
x

Vremea 5 noiembrie. Va fi în continuare cald pentru această perioadă. Maximele se vor încadra în general între 15 şi 23 de grade

Valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale în prima decadã a lunii noiembrie în aproape toatã ţara, astfel cã maximele se vor încadra în general între 15 şi 23 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade. Iată prognoza meteo pentru 5 noiembrie.

de Redactia Observator

la 04.11.2022, 15:07

La noapte, nebulozitatea se va accentua treptat în regiunile vestice, unde pe arii restrânse va ploua slab. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief, îndeosebi din centrul, estul şi sud-estul teritoriului, pe alocuri va fi ceaţã sau nebulozitate joasã, de tip stratiform, şi izolat posibil burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în Banat şi în zona montanã înaltã. Temperaturile minime se vor situa între 2 grade în depresiunile intramontane şi 13...14 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest.

Vremea 5 noiembrie în ţară 

Valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale în prima decadã a lunii noiembrie în aproape toatã ţara, astfel cã maximele se vor încadra în general între 15 şi 23 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade. În regiunile estice, dar noaptea şi în cele sudice va fi nebulozitate stratiformã, iar în restul teritoriului cerul va fi temporar noros. Pe spaţii mici vor fi ploi slabe sau burniţã, cu probabilitate mai mare în vest şi în nord-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri locale în estul şi sudul teritoriului, precum şi pe crestele Carpaţilor Meridionali şi Orientali. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, în zonele joase se va semnala ceaţã. Presiunea atmosferică va fi în creştere.

Vremea 5 noiembrie în Capitală

Pe acelaşi subiect

La noapte, valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele normale specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros ziua, dar noaptea vor fi nori joşi, stratiformi. Vântul va deveni în general moderat începând din orele serii. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 10...11 grade. La începutul intervalului, probabilitatea de ceaţã va fi ridicatã. Presiunea atmosferică va fi în creştere.

Vremea va fi în continuare mai caldã decât în mod obişnuit în aceastã perioadã din an. Cerul va avea înnorãri şi, mai ales spare sfârşitul intervalului, va creşte probabilitatea ca trecãtor sã plouã slab. Vântul va sufla moderat, temporar cu uşoare intensificãri. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã de 9...10 grade.

Presiunea atmosferică va fi în creştere.

Vremea 5 noiembrie la munte

Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi temporar noros şi, pe alocuri, vor fi ploi slabe sau burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele Carpaţilor Meridionali şi Orientali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 5 noiembrie. Va fi în continuare cald pentru această perioadă. Maximele se vor încadra în general între 15 şi 23 de grade