Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 6 noiembrie 2022. Sfârșit de săptămână călduros, cu temperaturi maxime de 22 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 6 noiembrie 2022.

de Redactia Observator

la 05.11.2022, 15:11

prognoza meteo ANM 6 noiembrie 2022
Vremea 6 noiembrie 2022. Sfârșit de săptămână călduros, cu temperaturi maxime de 22 de grade Celsius - Shutterstock (arhivă)

Valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie în aproape toată țara, astfel că maximele se vor încadra în general între 12 și 22 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 2 și 13 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. În regiunile extracarpatice, în cea mai mare parte a intervalului va fi nebulozitate joasă, stratiformă, iar în restul teritoriului cerul va fi temporar noros. Pe spații mici trecător vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, pe arii restrânse cu intensificări temporare ziua în sudul și sud-estul teritoriului, precum și pe crestele Carpaților Meridionali. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, în zonele joase se va semnala ceață.

Prognoza meteo București

Cerul va avea înnorări, iar la începutul intervalului vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile de temperatură vor fi în continuare mai mari decât cele climatologic specifice perioadei, astfel că, maxima va fi de 19...20 de grade, iar temperatura minimă de 10...11 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Valorile termice se vor menține peste cele specifice primei decade de noiembrie. Cerul va avea înnorări temporare și, pe alocuri în a doua parte a intervalului în vestul Carpaților Meridionali temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua pe crestele Carpaților Meridionali.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări și local vor fi precipitații în partea vestică, nordică, estică, central-estică și de sud-est a Europei. Precipitațiile vor fi sub formă de ploaie, iar în Norvegia, nordul Suediei, nordul și estul Finlandei și nord-vestul Rusiei și lapoviță și ninsoare. Pe arii restrânse vor fi cantități de apă mai însemnate. În restul continentului, cerul va fi variabil, doar izolat va ploua slab, iar dimineața, în zonele joase de relief, pe suprafețe mici va fi ceață. Vântul va avea intensificări în regiunile vestice și nord-vestice și local în cele nordice, estice și de sud. Temperaturile vor marca o scădere față de ziua precedentă în sud-estul Europei, iar în rest, nu se vor modifica semnificativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 6 noiembrie 2022. Sfârșit de săptămână călduros, cu temperaturi maxime de 22 de grade Celsius