Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 7 aprilie 2021. Se răcește afară, va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor | Vortex polar deasupra României

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 7 aprilie. Vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată calendaristică, cu temperaturi ce pot coborî, în estul Transilvaniei, până la -9 grade Celsius.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.04.2021, 14:37

  • Prognoza meteo pe regiuni, în municipiul București și la munte

În noaptea de marți spre miercuri vremea va fi în general închisă și se vor semnala precipitații în sud-vest, centru și nord-est și local în celelalte regiuni. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare în Transilvania, sudul Banatului și nordul Moldovei, mixte în zonele deluroase și mai ales ploi în rest, iar la munte va ninge. Se va depune un strat nou de zăpadă, local moderat în centru și mai însemnat în Carpații Meridionali.

Vântul va avea intensificări în zonele montane, în special în masivele sudice, la altitudini mai mari de 1500 m, cu rafale de peste 70...90 km/h, viscolind ninsoarea și determinând reducerea vizibilității, dar viteze, în general, de 45...55 km/h vor fi, local și temporar, și în zonele mai joase de relief, îndeosebi din estul și sud-vestul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 și 8 grade. Izolat, în nord-vest, vor fi condiții brumă.

Vremea miercuri 7 aprilie 2021

Vremea se va răci accentuat în majoritatea regiunilor, devenind deosebit de rece pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade în depresiuni și 11 grade în sud-vestul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 și 4 grade, mai coborâte, spre -9 grade, în estul Transilvaniei. Cerul va avea înnorări, mai accentuate ziua, când se vor semnala precipitații, îndeosebi sub formă de ninsoare în nord-estul și centrul țării, local, mixte, în vest și mai ales ploi în sud-est și doar izolat în rest.

Pe acelaşi subiect

La munte va ninge și va continua să se depună strat de zăpadă, mai consistent în Carpații Orientali. Temporar vântul va avea intensificări în mare parte din țară, în special în prima parte a intervalului, cu viteze mai mari în sud și sud-vest, unde vor fi rafale de 50...70 km/h, dar mai ales în zona montană înaltă, unde vitezele vor depăși 80...90 km/h, iar zăpada va fi viscolită. Noaptea se va semnala brumă pe arii extinse și, izolat, va fi ceață.

Prognoza meteo București

Vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece pentru această dată. Astfel, temperatura maximă va fi de 7...9 grade, iar cea minimă de -2...0 grade, mai scăzută în zona periferică. Cerul va avea înnorări și temporar, mai ales ziua, va ploua.

Vremea București

Vremea în București, 7 aprilie 2021

Observator

Vântul va avea intensificări în prima parte a intervalului cu viteze, în general, de 45...55 km/h, apoi va slăbi în intensitate. Spre sfârșitul nopții vor fi condiții de ceață și brumă.

Vremea la munte

Vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări, mai accentuate pe parcursul zilei și pe arii extinse va ninge.

Vremea la munte

Vremea la munte, 7 aprilie 2021

Observator

Va continua să se depună strat de zăpadă, mai consistent în Carpații Orientali. Temporar vântul va avea intensificări, în special ziua, iar mai ales pe creste vitezele vor depăși 80...90 km/h, iar zăpada va fi viscolită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 7 aprilie 2021. Se răcește afară, va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor | Vortex polar deasupra României