Antena Meniu Search
x

Vremea 7 iunie - 5 iulie 2021. Meteorologii au anunţat ce se va întâmpla cu temperaturile, în următoarele 4 săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 7 iunie - 5 iulie 2021. Potrivit specialiștilor, nu scăpăm de vremea rea, iar primele zile din iulie vin cu temperaturi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, mai ales în regiunile sud-estice.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.06.2021, 13:17

Vremea se va menţine sub normalul termic, dar şi în general instabilã, în următoarele 4 săptămâni
Vremea 7 iunie - 5 iulie 2021. Meteorologii au anunţat ce se va întâmpla cu temperaturile, în următoarele 4 săptămâni - Observator

Astfel, prognoza pe 4 săptămâni publicată de ANM nu aduce vești bune. Vremea se va menține sub normalul termic și nu vom scăpa de ploi şi vijelii.

"În mare parte din interval vor fi înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice, la început în zona de munte, apoi şi în sudul, centrul, estul şi nord-estul ţãrii. Nu vor lipsi condiţiile de grindinã, iar punctiform vor fi posibile cantitãţi de apã însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri de scurtã duratã asociate averselor", explică Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Valorile în termometre nu vor fi foarte generoase în următoarele patru săptpmâni, maximele urmând să se încadreze între 20 ...28 de grade Celsius.

Vremea 4 iunie 2021

Pe acelaşi subiect

Vremea va continua să se încălzească ușor, dar valorile termice vor fi în continuare sub media climatologică specifică datei în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade Celsius. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala averse, trecător însoțite de descărcări electrice, cu precădere după-amiaza și seara, local în zonele montane, pe arii mai restrânse în sud și centru și cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în zona montană înaltă și pe alocuri în Moldova, nord-estul Munteniei și Dobrogea, unde la rafală vor fi viteze în general de 40...50 km/h. Pe areale mici, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București 4 iunie 2021

Valorile termice vor continua să crească ușor. Cerul va avea unele înnorări, însă doar cu totul trecător, după-amiaza și seara, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade.

Prognoza meteo 7 - 14 iunie 2021

Valorile termice se vor situa ușor sub cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-vestice, în zona Carpaților Meridionali, dar și în zona Dobrogei, iar în vestul, nord-vestul și în centrul teritoriului va fi deficitar. În rest, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea 14 - 21 iunie 2021

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo 21 - 28 iunie 2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă, va fi local excedentar în jumătatea nordică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 28 iunie - 5 iulie 2021

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Vremea » Vremea 7 iunie - 5 iulie 2021. Meteorologii au anunţat ce se va întâmpla cu temperaturile, în următoarele 4 săptămâni