Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 7 noiembrie 2022. Temperaturile scad ușor, dar se mențin ridicate pentru această perioadă

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 7 noiembrie 2022.

de Redactia Observator

la 06.11.2022, 16:00

Deși valorile termice vor marca o scădere față de intervalul anterior în sud, vremea se va menține caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări în vest și nord-vest, iar spre seară și noaptea și în centru și nord, zone unde temporar va ploua slab, iar în restul teritoriului va fi variabil, cu nebulozitate stratiformă la începutul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 10 grade. Dimineața și noaptea, pe spații mici în zonele joase va fi ceață.

Prognoza meteo București

Deși valorile termice vor fi în scădere ușoară față de intervalul precedent, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit. Cerul va fi variabil, dar cu nebulozitate stratiformă în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 5...7 grade. În orele dimineților vor fi condiții de ceață.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior și se vor menține peste cele specifice primei decade de noiembrie. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua slab în Carpații Occidentali și nordul Carpaților Orientali și pe arii mai restrânse noaptea în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Temporar vizibilitatea va fi scăzută, determinată la altitudini mari de plafonul de nori, iar pe văi și în depresiuni de formarea ceții.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări și local vor fi precipitații sub formă de ploaie în vestul și nord-vestul Europei și în extremitatea de sud-vest și ploaie, dar izolat și lapoviță și ninsoare în nord și nord-est. În restul continentului, înnorările vor fi temporare și doar pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va avea intensificări în vestul și nord-vestul Europei, în extremitatea de sud-est și în zonele învecinate Mării Baltice și izolat în rest. Temperaturile vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă în regiunile vestice, centrale și de răsărit, iar în rest, nu se vor modifica semnificativ. În zonele joase de relief, dimineața, pe suprafețe mici va fi ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 7 noiembrie 2022. Temperaturile scad ușor, dar se mențin ridicate pentru această perioadă