Antena Meniu Search
x

Foto Vremea de mâine 12 august 2023. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea de mâine 12 august 2023. În intervalul 11 august - 12 august vremea va fi în continuare răcoroasă în nord, centru şi vest, iar în restul ţării vor fi valori termice apropiate de normele perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi averse vor fi pe alocuri în zonele montane şi submontane, pe arii restrânse în nord-est şi centru şi doar izolat în celelalte regiuni. 

de Redactia Observator

la 11.08.2023, 15:27

peisaj de la Marea Neagră
Vremea de mâine 12 august 2023. Prognoza meteo pentru weekend - Shutterstock (arhivă)

Valorile de temperatură, comparabile cu cele din intervalul precedent, vor caracteriza o vreme răcoroasă în vest, centru şi nord, precum şi la munte, mai ales în orele dimineţilor. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, dar cu înnorări temporare după-amiaza, când pe alocuri în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali şi izolat în rest, cu precădere în dealurile sudice vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, mai ridicate pe litoral şi în deltă, până spre 20 de grade. La începutul şi sfârşitul intervalului, izolat, mai ales în depresiuni, va fi ceaţă.

Prognoza meteo București 12 august 2023

Vremea se va menţine predominant frumoasă, cu valori termice în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi mai mult senin, trecător cu înnorări, dar probabilitate mică de ploaie slabă - în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă de 14...17 grade.

Pe acelaşi subiect

Vremea de mâine la munte și pe litoral

Vremea la munte: Valorile de temperatură, comparabile cu cele din intervalul precedent, vor caracteriza o vreme răcoroasă, mai ales în orele dimineţilor. Cerul va fi variabil, dar cu înnorări temporare după-amiaza, când pe alocuri în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat.

Vremea pe litoral: Vremea va fi în general frumoasă şi normală termic. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 29 de grade, iar cele minime între 18 şi 20 de grade.Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 20 şi 22 de grade.

Vremea în Europa

În nord-estul extrem, nord-vestul, nordul şi partea central-vestică a Europei vor fi înnorări temporar accentuate şi ploi. Ploile vor fi şi sub formă de aversă cu descărcări electrice şi izolat căderi de grindină, iar local se vor acumula cantităţi de apă mai însemnate.

În rest, va predomina vremea frumoasă, iar astfel de fenomene vor fi posibile pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat în partea centrală a continentului, cu intensificări în rest. În zonele în care se vor semnala averse vor fi posibile vijelii.

Temperaturile vor continua să crească în nordul şi centrul continentului, iar în rest nu vor fi variaţii semnificative faţă de intervalul precedent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Vremea » Vremea de mâine 12 august 2023. Prognoza meteo pentru weekend