Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea de mâine 12 octombrie. Se răcește în cea mai mare parte a țării și sunt așteptate ploi

Vremea se răcește semnificativ în cea mai mare parte a țării. Sunt așteptate ploi sub formă de aversă. Maximele se vor situa între 13 şi 23 de grade. Iată prognoza meteo de mâine 12 octombrie. 

de Redactia Observator

la 11.10.2024 , 15:48

La noapte, în regiunile vestice cerul se va degaja treptat, dar în restul teritoriului va fi noros. Va ploua în Muntenia, Dobrogea, în cea mai mare parte a Moldovei, local în Transilvania şi pe alocuri în Oltenia şi Maramureş. Vor fi mai ales averse, însoţite pe arii restrânse de descãrcãri electrice în sudul şi sud-estul ţãrii, unde şi cantitãţile de apã vor fi de 10...15 l/mp şi izolat vor depãşi 20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în regiunile estice şi sud-vestice cu rafale în general de 40...50 km/h, dar de scurtã duratã posibil şi în timpul ploilor. Temperaturile minime se vor situa între 6 şi 18 grade. Izolat va fi ceaţã.

Vremea de mâine 12 octombrie. Se răcește în cea mai mare parte a țării și sunt așteptate ploi

Vremea de mâine 12 octombrie în țară 

Articolul continuă după reclamă

Vremea se va rãci, local semnificativ în sudul, estul şi parţial în centrul ţãrii, unde mai ales pe parcursul zilei cerul va avea înnorãri. Va ploua şi sub formã de aversã, pe arii relativ extinse în Dobrogea, Muntenia şi estul Olteniei (unde izolat cantitãţile de apã vor fi de 10...15 l/mp), dar pe alocuri şi slab cantitativ în Transilvania şi Moldova. În restul zonelor, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri ziua în regiunile estice şi în cele sud-vestice cu viteze de 40...45 km/h, iar în Moldova, estul şi nord-estul Munteniei şi în Dobrogea vor fi rafale în general de 50...55 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade, iar cele minime în general între 3 şi 10 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţã, iar spre sfârşitul intervalului izolat în centru şi nord-est vor fi condiţii de brumã. Presiunea atmosferică va fi usor variabilã în vestul ţãrii, iar în rest va fi în creştere.

Pe acelaşi subiect

Vremea de mâine 12 octombrie. Se răcește în cea mai mare parte a țării și sunt așteptate ploi

Vremea de mâine 12 octombrie în București și Cluj

La noapte, cerul va fi noros şi vor fi perioade cu averse (prin acumulare cantitãţile de apã vor fi în general de 10...15 l/mp) şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã, mai mare decât cea climatologic specificã datei, va fi de 13...14 grade.

Vremea se va rãci semnificativ, valorile de temperaturã urmând a se situa în jurul celor normale datei. Cerul va fi noros în cea mai mare parte a intervalului şi cu precãdere pe parcursul zilei vor fi perioade în care va ploua şi sub formã de aversã (se pot acumula 5...10 l/mp). Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 18...19 grade, iar cea minimã de 9...10 grade.

Presiunea atmosferică va fi în creştere.

În Cluj, vremea se mai răcește și va ajunge spre temperaturi normale perioadei. Maximele se vor situa între 15-17 grade. 

Vremea de mâine 12 octombrie. Se răcește în cea mai mare parte a țării și sunt așteptate ploi

Vremea de mâine 12 octombrie la munte

Vremea se va rãci, local semnificativ în masivele sudice şi estice. Cerul va fi temporar noros, iar în Carpaţii Meridionali şi de Curburã local va ploua, îndeosebi pe parcursul zilei. În restul zonei montane, ploi slabe se vor semnala doar izolat şi trecãtor. Vântul va sufla slab şi moderat.

Vremea de mâine 12 octombrie. Se răcește în cea mai mare parte a țării și sunt așteptate ploi

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Vremea » Vremea de mâine 12 octombrie. Se răcește în cea mai mare parte a țării și sunt așteptate ploi