Antena Meniu Search
x

Vremea de mâine 14 octombrie. Temperaturi de vară în weekend. De săptămâna viitoare, revine frigul

Mijlocul lunii octombrie vine cu temperaturi de vară. Din păcate, sunt ultimele zile călduroase. De săptămâna viitoare se întorc temperaturile reci și ninsorile în zona montană. Iată prognoza meteo de mâine 14 octombrie. 

de Redactia Observator

la 13.10.2023, 16:09

Vremea de mâine 14 octombrie - Shutterstock

La noapte, cerul va deveni mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor situa de la 1...2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei pânã spre 15...16 grade în Dealurile de Vest. Noaptea, pe arii restrânse se va forma ceaţã, cu precãdere în centrul ţãrii.

Vremea de mâine 14 octombrie în țară

Vremea va fi deosebit de caldã pentru mijlocul lunii octombrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 21 şi 28 de grade, iar cele minime se vor încadra între 7 şi 17 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, spre 2 grade. Cerul va fi variabil în sud-est şi mai mult senin în rest, iar spre sfârşitul nopţii se va înnora treptat şi în nord-vest, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã, iar pe alocuri şi în Banat, Crişana şi Moldova. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, se va semnala ceaţã. Presiunea atmosferică va fi în scãdere.

Vremea de mâine 14 octombrie în Capitală

Pe acelaşi subiect

La noapte, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 7...11 grade.

Vremea va fi deosebit de caldã pentru mijlocul lunii octombrie, astfel cã temperatura maximã va fi de 26...28 de grade, iar cea minimã de 10...13 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Presiunea atmosferică va fi în scãdere.

Vremea de mâine 14 octombrie la munte

Vremea va fi predominant frumoasã şi mult mai caldã decât în mod obişnuit în aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la finalul intervalului în zona Munţilor Apuseni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe creste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea de mâine 14 octombrie. Temperaturi de vară în weekend. De săptămâna viitoare, revine frigul