Antena Meniu Search
x

Foto Vremea de mâine, 24 mai. Ploile vor pune stăpânire pe aproape toată țara. Ne vom bucura însă de căldură

Vremea conrtinuă să fie mai caldã decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a ţării. Din păcate, nu scăpăm de ploi care vor pune stăpânire cam în majoritatea zonelor. Iată prognoza meteo pentru mâine, 24 mai. 

de Redactia Observator

la 23.05.2023, 16:10

La noapte, în vestul şi nord-vestul ţãrii vor fi înnorãri şi pe arii restrânse averse şi descãrcãri electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor mai semnala doar izolat, cu o probabilitate mai mare în regiunile sudice la începutul nopţii. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade, cu valori mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã spre 3 grade. Izolat va fi ceaţã, îndeosebi în sud-est.

Vremea de mâine, 24 mai. Ploile vor pune stăpânire pe aproape toată țara. Ne vom bucura însă de căldură

Vremea de mâine, 24 mai, în țară 

Vremea va fi mai caldã decât în mod normal la aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu intervale în care va avea înnorãri accentuate şi se vor semnala averse şi cu caracter torenţial, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului la început în Banat, Crişana şi Maramureş, iar dupã-amiaza şi la munte şi în Dobrogea şi pe alocuri în celelalte zone. Noaptea ploile se vor semnala pe arii restrânse, cu o probabilitate mai mare în centru şi sud. Izolat vor fi condiţii pentru grindinã, vijelii şi cantitãţi de apã de peste 15...20 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 29 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade. Dimineaţa, dar mai ales noaptea se va semnala ceaţã, îndeosebi în regiunile intracarpatice. Presiunea atmosferică va creşte uşor în a doua parte a intervalului.

Pe acelaşi subiect

Vremea de mâine, 24 mai. Ploile vor pune stăpânire pe aproape toată țara. Ne vom bucura însă de căldură

Vremea de mâine, 24 mai, în Capitală 

La noapte, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperaturã minimã va fi de 13...14 grade, mai scãzutã în zona periurbanã spre 10 grade.

Vremea va fi mai caldã decât în mod normal la aceastã datã, astfel cã temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimã va fi de 13...16 grade. Cerul va fi temporar noros, iar dupã-amiaza şi noaptea vor fi posibile averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Presiunea atmosferică va creşte uşor în a doua parte a intervalului.

Vremea de mâine, 24 mai. Ploile vor pune stăpânire pe aproape toată țara. Ne vom bucura însă de căldură

Vremea de mâine, 24 mai, la munte

Cerul va fi variabil, cu intervale în care va avea înnorãri accentuate şi se vor semnala averse şi cu caracter torenţial, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în special dupã-amiaza şi seara cu precãdere în Carpaţii Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali şi local în restul masivelor. Vor fi condiţii pentru grindinã, vijelii şi şi cantitãţi de apã de peste 15...20 l/mp. Valorile de temperaturã vor fi comparabile cu cele din intervalulul precedent.

Vremea de mâine, 24 mai. Ploile vor pune stăpânire pe aproape toată țara. Ne vom bucura însă de căldură

Vremea de mâine, 24 mai, pe litoral

Vremea va fi normalã termic şi în general instabilã. Cerul va fi temporar noros şi vor fi averse şi descãrcãri electrice. Cantitãţile de apã vor fi în general slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în special în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi de 21...22 de grade, iar cele minime se vor încadra între 15 şi 17 grade.  Temperatura apei mãrii va avea valori cuprinse între 17 şi 20 de grade.

Vremea de mâine, 24 mai. Ploile vor pune stăpânire pe aproape toată țara. Ne vom bucura însă de căldură

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Vremea de mâine, 24 mai. Ploile vor pune stăpânire pe aproape toată țara. Ne vom bucura însă de căldură