Antena Meniu Search
x

Foto Vremea de mâine 29 septembrie. Maxime de 30 de grade. Izolat, în unele zone, vor fi și ploi

Vremea de mâine 29 septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte şi în sud-estul ţării. Maximele se vor încadra între 23 şi 30 de grade.

de Redactia Observator

la 28.09.2023, 18:04

La noapte, cerul va fi variabil în sud-estul şi centrul ţãrii şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane şi pe arii restrânse în Dobrogea, în special pe litoral, unde vor fi rafale de cel mult 50...55 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1...2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 18...20 de grade pe litoral. Spre sfârşitul intervalului, izolat, vor fi condiţii de ceaţã.

Vremea de mâine 29 septembrie. Maxime de 30 de grade. Izolat, în unele zone, vor fi și ploi

Vremea de mâine 29 septembrie în țară

Valorile termice diurne, comparabile cu cele din perioada anterioarã, vor caracteriza în continuare o vreme deosebit de caldã pentru sfârşit de septembrie, cu maxime ce se vor încadra între 23 şi 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la munte şi în sud-estul ţãrii, însã numai în sudul Dobrogei vor fi condiţii ca izolat sã plouã slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri ziua, rafale de 40...55 km/h, în Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei şi pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi de la 2...4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali pânã la 18...19 grade pe litoral. În primele ore şi spre sfârşitul intervalului, se va semnala ceaţã pe areale restrânse, cu precãdere în depresiunile şi pe vãile din nordul, nord-estul şi centrul ţãrii. Presiunea atmosferică va fi usor variabilã.

Pe acelaşi subiect

Vremea de mâine 29 septembrie. Maxime de 30 de grade. Izolat, în unele zone, vor fi și ploi

Vremea de mâine 29 septembrie în Capitală

La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 12...14 grade.

Vremea va fi deosebit de caldã pentru sfârşit de septembrie, cu o temperaturã maximã de 28...29 de grade şi o minimã de 12...14 grade. Cerul va fi variabil, iar pe timpul zilei vântul va sufla în general moderat, cu rafale de pânã la 30...40 km/h. Presiunea atmosferică va fi usor variabilã.

Vremea de mâine 29 septembrie. Maxime de 30 de grade. Izolat, în unele zone, vor fi și ploi

Vremea de mâine 29 septembrie pe litoral

Vremea va fi mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va prezenta înnorãri temporare şi, cu totul trecãtor vor ploi de scurtã duratã, mai ales în sudul litoralului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare  ziua (rafale în general de 40 - 50 km/h). Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 25 de grade, iar cele minime între 17 şi 19 grade. 

Temperatura apei mãrii va fi de 21...22 de grade.

Vremea de mâine 29 septembrie. Maxime de 30 de grade. Izolat, în unele zone, vor fi și ploi

Vremea de mâine 29 septembrie la munte

Vremea va fi în continuare mai caldã decât ar fi normal la sfârşit de septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, însã probabilitatea de ploaie va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat, ziua cu uşoare intensificãri pe creste. În primele ore şi la sfârşitul intervalului, pe vãi şi în depresiuni, pe spaţii mici va fi ceaţã.

Vremea de mâine 29 septembrie. Maxime de 30 de grade. Izolat, în unele zone, vor fi și ploi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea de mâine 29 septembrie. Maxime de 30 de grade. Izolat, în unele zone, vor fi și ploi