Antena Meniu Search
x

Vremea se răcește brusc după canicula de la sfârșit de septembrie

La sfârşit de septembrie, toamna este ca vară. Temperaturile au urcat azi până la 27 de grade Celsius, iar cei care au dat o fugă până pe litoral, au făcut plajă şi chiar baie în mare. Un val de aer tropical încălzeşte în aceste zile România.

de Redactia Observator

la 28.09.2019, 23:09

Vezi și

La sfârşit de septembrie, toamna este ca vară. Temperaturile au urcat azi până la 27 de grade Celsius, iar cei care au dat o fugă până pe litoral, au făcut plajă şi chiar baie în mare. Un val de aer tropical încălzeşte în aceste zile România. Meteorologii anunţă chiar şi 32 de grade pentru luni. Apoi, vom avea parte de un nou şoc termic.

Chiar dacă suntem în plină toamnă, la mare se simte ca şi cum ar fi vară. Turiştii stau la plajă, iar unii care fac baie.

Avem parte de o vreme superbă pentru ca un val de aer tropical, venit dinspre nordul Africii, a acoperit Romania. În sudul ţării a adus chiar şi 27 de grade celsius. Vorbim de temperaturi cu 5-8 grade peste normalul acestei perioade

Iar zilele următoare va şi mai cald: 30, chiar 32 de grade celsius.

Toamna este prezentă, în schimb, în jumătatea de nord a ţării cu ploi slabe. Episodul neobişnuit de cald se va incheia la început de octombrie. Marţi spre miercuri, temperaturile vor scădea cu 8-10 grade în toată ţara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea se răcește brusc după canicula de la sfârșit de septembrie