Antena Meniu Search
x

Video Șoșoacă a încercat să forțeze cordonul de jandarmi și apoi s-a plâns că e bruscată: "Uitați, fraților, cum se fură voturile! Asta ajunge la OSCE!"

Președinta partidului S.O.S. România, Diana Șoșoacă, a acuzat stări de rău după o confruntare cu jandarmii, în fața unui sediu al Biroului Electoral Central din Sectorul 2. L-a fața locului s-a deplasat o ambulanță. Potrivit rezultatelor provizorii ale scrutinului transmise miercuri de Biroul Electoral Central, după centralizarea rezultatelor din 19.857 de secţii de votare dintr-un total de 19.870, Partidul SOS România are 5,03% dintre voturi.

de Redactia Observator

la 12.06.2024 , 16:35

Diana Șoșoacă
Șoșoacă a încercat să forțeze cordonul de jandarmi și apoi s-a plâns că e bruscată: "Uitați, fraților, cum se fură voturile! Asta ajunge la OSCE!" - Facebook

Diana Șoșoacă a început să facă scandal la Biroul Electoral de Sector 2, acolo unde a încercat să rupă cordonul de jandarmi ce asigura paza buletinelor de vot și a materialelor rezultate în urma procesului electoral.

Președina S.O.S. România a acuzat jandarmii de furt. "Inimaginabil! De ce vă ocupați, de furt? Uitați, fraților, unde sunt voturile aruncate! Uitați cum jandarmii păzesc hoția, frate, și toate infracțiunile! Totul s-a furat! Uitați, fraților, cum se fură voturile! Asta ajunge la OSCE și în Parlamentul European!", a acuzat Șoșoacă.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Ce spune Jandarmeria Română despre "confruntarea" cu Diana Șoșoacă

"Efectivele de jandarmi din cadrul unității noastre asigură paza transportului materialelor rezultate în urma procesului electoral, respectiv paza depozitului pus la dispoziție de către Tribunalul Municipiului București, pentru depozitarea acestora conform prevederilor Legii nr. 33 din 2007 (republicată) privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European, cu modificările și completările ulterioare și ale HG nr. 947 din 2004 privind stabilirea duratei şi condiţiilor de păstrare a materialelor necesare votării.

Depozitul în cauză este închiriat de Tribunalul Municipiului București de la Primăria Municipiului București, cu aprobarea Consiliului General.

În acest context, un parlamentar al României nu a respectat recomandările forțelor de ordine aflate în executarea atribuțiilor de serviciu, a forțat cordonul de jandarmi și contactul fizic cu aceștia, persoana acuzând ulterior că a fost bruscată de jandarmi.

Menționăm faptul că forțele de ordine nu au bruscat în niciun moment și nici nu au folosit materialele din dotare, persoana în cauză fiind cea care a provocat jandarmii atât fizic, cât și verbal, încercând în repetate rânduri să rupă cordonul de ordine publică. 

În cauză, vor fi aplicate măsurile legale care se impun și vom reveni cu informații suplimentare", a treansmis Jandarmeria Română.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Alegeri europarlamentare 2024 » Șoșoacă a încercat să forțeze cordonul de jandarmi și apoi s-a plâns că e bruscată: "Uitați, fraților, cum se fură voturile! Asta ajunge la OSCE!"