Antena Meniu Search
x

Video Ce sfat i-a dat Băsescu "finului" Cîrstoiu, înainte de anunțul candidaturii: "Nu am ascultat, aşa sunt eu"

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat al PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat, miercuri, că a avut o "discuţie lungă" cu Traian Băsescu, care este naşul său de cununie, despre această candidatură, iar Băsescu i-a explicat de ce nu e bine să intre în această cursă, dându-i "nişte argumente strict personale, strict umane".

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 15:54

medicul Cătălin Cîrstoiu
Ce sfat i-a dat Băsescu "finului" Cîrstoiu, înainte de anunțul candidaturii: "Nu am ascultat, aşa sunt eu" - Facebook

"Foarte bună întrebarea, îmi place că mă întrebaţi de domnul Traian Băsescu, dar nu mă întrebaţi, dacă e să vă referiţi la rudele mele, de străbunicul din partea mamei şi la străbunica din partea tatălui. Unul a întemeiat mare parte din folclorul autentic românesc scris, vocea este pe banda filmului Baltagul, iar celălalt este Ion Mihalache. Dacă mă întrebaţi de domnul Traian Băsescu, am să fiu cinstit. Am avut o discuţie cu domnia sa, o discuţie lungă, în care domnia sa, ca într-o familie, mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta. (...) Domnia sa mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta, dându-mi nişte argumente strict personale, strict umane. Lucru pe care, cinstit, l-a făcut şi tatăl meu", a spus Cătălin Cîrstoiu, întrebat, la conferinţa de presă, dacă a vorbit cu naşul său de cununie, Traian Băsescu, înainte de a decide să candideze la Primăria Capitalei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Medicul Cătălin Cîrstoiu a spus că nu l-a ascultat pe Traian Băsescu

Pe acelaşi subiect

"Nu am ascultat, aşa sunt eu, nu am ascultat niciodată. Şi, cred eu, mai importante sunt argumentele, nu care ţin de mine, ci cele care ţin de ceea ce cred. Iar dacă am făcut treaba asta, credeţi-mă nu am făcut-o absolut deloc pentru un avantaj personal", a mai spus medicul.

"Întrebaţi-l pe domnul Băsescu, la un moment dat, ce părere are şi dacă mă votează", a adăugat Cîrstoiu.

Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat şi dacă Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, este un model de administraţie pentru el.

"Domnul profesor Sorin Oprescu şi eu suntem două persoane total diferite. Şi din punct de vedere al pregătirii medicale şi din punct de vedere al structurii, dar avem un lucru în comun. A fost directorul Spitalului Universitar o perioadă mult mai scurtă decât am fost eu la conducerea acestui spital şi a făcut lucruri bune. La fel şi la Primăria Capitalei. Da, a fost un mandat bun, şi al dânsului, şi al doamnei Gabriela Firea, şi al domnului Traian Băsescu. Acum suntem într-o situaţie fără ieşire şi cred eu că a venit momentul să o rezolvăm. De asta cred că nu putem face niciun fel de comparaţie între evoluţia fiecăruia", a spus Cîrstoiu.

Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost prezentat oficial, miercuri, drept candidat comun al coaliţiei PSD - PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Alegeri locale 2024 » Ce sfat i-a dat Băsescu "finului" Cîrstoiu, înainte de anunțul candidaturii: "Nu am ascultat, aşa sunt eu"