Antena Meniu Search
x

Video Reacţia lui Piedone, după ce Firea și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Capitalei: "PSD a aruncat-o la gunoi, apoi a reciclat-o"

Lupta pentru Capitală e un joc de şah cu Regele, nebunii, pionii şi Regina. Asta spune Cristian Popescu Piedone, în ziua în care Gabriela Firea si-a depus candidatura pentru Primăria Generală. "PSD a aruncat-o la gunoi, apoi au reciclat-o si i-au spus că e cea mai bună" - a fost atacul lansat de Piedone. Marcel Ciolacu, venit la susţinere, şi-a cerut scuze pentru declaraţia neinspirată despre moldoveni.

Marius Gîrlaşiu
de Marius Gîrlaşiu

la 28.04.2024, 19:45

Vezi și

În plin scandal după declaraţia neinspirată despre moldoveni, Marcel Ciolacu a însoţit-o pe Gabriela Firea, la Biroul Electoral din Capitală. "Sincer fiecare persoana isi ia propriile decizii. Daca mai este loc eu am telefonul deschis", a declarat Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei. Înconjurată de bărbaţi, Gabriela Firea a purtat un tricou cu un mesaj feminist: "În spatele fiecărei femei de succes stau alte femei de succes".

Piedone a comparat lupta pentru Capitală cu un joc de şah

"Cred ca s-a terminat cu povestile de suparari intre noi, de aranjamente. De cine va candida la presedinte, daca Firea va castiga Bucurestiul. Mi-a spus: Marcel, te rog frumos, sa iei decizia cea mai buna pentru Coalitie si pentru PSD", a declarat Marcel Ciolacu, preşedinte PSD. Cristian Popescu Piedone i-a transmis Gabrielei Firea că nu are nicio şansă. Cei doi se luptă pentru voturile alegătorilor de stânga din Capitală. "Au aruncat o la cosul de gunoi, scotandu-l pe doctor. Apoi au reciclat-o si i-au spus ca e cel mai bun. Nu m-a sunat nimeni ca raspund la orice telefon. Nu m-a sunat nimeni, nu sun pe nimeni, nu ma retrarg. Nu ca e sacrificata, e constienta ca nu castiga, dar se va duce europarlamentar", a declarat Cristian Popescu Piedone.

Piedone a comparat lupta pentru Capitală cu un joc de şah. "Batalia se va da intre mine si Nicusor Dan. Frica de Piedone, intrand si Regina in joc. Alianta pot fi nebunii. Eu sunt Regele care ma apar cu pionii", a declarat Cristian Popescu Piedone. Lupta pentru Capitală ar putea schimba raportul de forţe în interiorul PSD. O victorie a Gabrielei Firea ar ameninţa pozitia lui Marcel Ciolacu la vârful partidului. Lideri cu influenţă fac presiuni ca premierul să candideze în toamnă la alegerile prezidenţiale.

Daca în urmă cu două zile un sondaj realizat de ARA Public Opinion o situa pe Gabriela Firea pe poziţia a treia, în sondajul comandat de PSD şi publicat chiar astăzi lucrurile s-au schimbat brusc. Firea e pe locul al doilea cu 24 de procente, iar Cristian Popescu Piedone are 20%, la 5 procente în fata candidatului PNL Sebastian Burduja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Alegeri locale 2024 » Reacţia lui Piedone, după ce Firea și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Capitalei: "PSD a aruncat-o la gunoi, apoi a reciclat-o"