Antena Meniu Search
x

Video Tacticile candidaţilor pentru a câştiga Primăria Capitalei. Piedone spune că Marcel Ciolacu i-a promis "funcţii politice, pentru mine, pentru familia mea"

Cu 40 de zile înainte de alegeri, bătălia pentru Primăria Capitalei devine un dans de doi câte doi. Nicuşor Dan anticipează o luptă între PSD si votanţii anti-PSD, motiv pentru care curtează deja electoratul PNL si promite că nu-l va ataca pe Sebastian Burduja. Între timp, Cristian Popescu Piedone poartă un război total cu Gabriela Firea, candidatul ales de PSD în ultima clipă.

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 19:32

Vezi și

Când doi se bat, al treilea câştigă. E strategia aleasă de actualul primar al Capitalei, care profită din plin de războiul dintre Gabriela Firea si Cristian Popescu Piedone. "Piedone si Gabriela Firea impart acelasi bazin electoral, oameni care au votat cu PSD, oameni de stanga. În opinia mea, Piedone ramane principalul contracandidat", a declarat Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei.

La rândul său, Piedone alege să se concentreze pe conflictul cu Gabriela Firea, cotată cu şansa a doua într-un sondaj comandat de PSD. "Probabil se teme de palma electoratului si de stanga si de dreapta. Batalia se va da intre mine si Nicusor Dan. Poate sa scoata mama sondajelor si pe taticu lor. Piedone castiga Primaria Capitalei", a declarat Cristian Popescu Piedone, candidat PUSL la Primăria Capitalei.

Nicuşor Dan curtează deja electoratul PNL din Capitală

"Sunt candidat de sacrificiu doar aceasta saptamana pentru ca mi-a fost mai greu sa ma mobilizez dupa ce ma demobilizasem. De aici inainte, odata cu depunerea candidaturii nu mai pot fi considerat candidat de sacrificiu", a declarat Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei. "Sunt bazine de oameni care sunt reativ egale: stanga - dreapta sau PSD - anti PSD. Cei care vin mai multi la vot vor avea castig de cauza", a declarat Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei. În plin război cu PSD, Piedone a dezvăluit că Marcel Ciolacu i-a propus mai multe functii politice pentru a-l convinge să se retragă. "Mi-a trimis porumbei calatori. De la functii politice. Pentru mine, pentru familia mea, pentru multe alte lucruri", a declarat Cristian Popescu Piedone, candidat PUSL la Primăria Capitalei.

Nicuşor Dan curtează deja electoratul PNL din Capitală. "Nu o sa atac PNL si pe domnul Burduja in aceasta campanie. Votul pentru locul 3 si 4 e un vot aruncat. Ma astept ca multi dintre oamenii care voteaza PNL sa ma voteze chiar daca considera ca Burduja e mai bun", a declarat Nicuşor Dan, primarul Capitalei. Actualul primar si-ar dori o majoritate de dreapta între PNL si Alianţa Dreapta Unită în noul Consiliu General care va fi ales pe 9 iunie.

Tot azi, fostul lider PSD Marian Vanghelie s-a înscris oficial în cursa pentru Primăria Sectorului 5. "Fara tradatori. Fara praduitori. E o forma mai plastica. O parte dintre profesorii din Sectorul 5 au venit catre mine, cateva sute. M-au rugat sa candidez pentru ceea ce se intampla in invatamant", a declarat Marian Vanghelie, candidat independet Primăria Sector 5. Vanghelie candideaza ca independent si se va lupta cu fiul lui Cristian Popescu Piedone.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Alegeri locale 2024 » Tacticile candidaţilor pentru a câştiga Primăria Capitalei. Piedone spune că Marcel Ciolacu i-a promis "funcţii politice, pentru mine, pentru familia mea"