Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost prins în timp ce cumpăra voturi în Ştefăneştii de Jos, Ilfov. Suma uriaşă de bani pe care o avea la el

Incidente la vot. Mai multe incidente electorale au fost semnalate, duminică, în comuna Ştefăneştii din Jos din judeţul Ilfov. Un bărbat care fusese reclamat că împarte bani alegătorilor a fost prins de poliţişti având în autoturism sume de bani şi liste cu nume de persoane. La o secţie de votare preşedintele nu s-a prezentat în ziua alegerilor şi la aceeaşi secţie una dintre ştampile a dispărut.

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 14:30

Poliţiştii din Ilfov au deschis mai multe investigaţii în urma semnalării unor incidente în Ştefăneştii de Jos. 

"La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 12:20, poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, în localitatea Ştefăneştii de Jos, un bărbat care se deplasa cu un autoturism împarte sume de bani mai multor persoane, în context electoral. Imediat poliţiştii oraşului Voluntari au desfăşurat activităţi specifice, context în care au identificat în cel mai scurt timp autoturismul respectiv şi au legitimat conducătorul acestuia, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 33 de ani. În continuarea verificărilor efectuate, poliţiştii din Voluntari au descoperit în autoturismul bărbatului respectiv mai multe sume de bani precum şi liste ce conţin numele şi prenumele unor persoane", informează oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

A fost deschisă o investigaţie pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale. Potrivit surselor Observator, ar fi vorba despre 21.482 lei, puşi în 6 plicuri.

Articolul continuă după reclamă

La o secţie de votare preşedintele nu s-a prezentat

Tot la Ştefăneştii de Jos, preşedintele secţiei de votare de la Secţia 274 nu s-a prezentat la secţia de votare respectivă, atribuţiile sale fiind fost preluate de către locţiitorul preşedintelui secţiei de votare.

Locţiitorul care a preluat atribuţiile preşedintelui secţiei 274 din Ştefăneştii de Jos a reclamat la Poliţie că la această secţie s-a pierdut o ştampilă de vot. În urma incidentului procesul electoral nu a fost întrerupt, fiind folosite celelalte patru ştampile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Alegeri locale 2024 » Un bărbat a fost prins în timp ce cumpăra voturi în Ştefăneştii de Jos, Ilfov. Suma uriaşă de bani pe care o avea la el