Viticultorii culeg roadele muncii
Viticultorii culeg roadele muncii, după ce au trudit două anotimpuri la îngrijit podgoriile. Munca nu se termină la cules. Strugurii mai au de făcut un drum până la teasc, unde sunt zdrobiţi şi transformaţi în must
De Redactia Observator la 12.09.2015, 19:46- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Platforma care a prezis victoria lui Donald Trump scrie despre cine va câştiga alegerile în România. Clasamentul Polymarket
Viticultorii culeg roadele muncii, după ce au trudit două anotimpuri la îngrijit podgoriile. Munca nu se termină la cules. Strugurii mai au de făcut un drum până la teasc, unde sunt zdrobiţi şi transformaţi în must
Iar licoarea toamnei merge ca unsă după o porţie generoasă de pastramă de berbecuţ.
Mirosul strugurilor proaspăt zdrobiţi îi ademeneşte pe trecători. Iar gospodarii nu se zgârcesc. Le toarnă din plină, toamnă în pahare.
În compania mustului este pastrama de oaie. Iar ciobanii de la Bran o prepară cel mai bine. Nu au lăsat tehnologia să altereze tradiţia. O porţie zdravănă de pastramă, cere şi un bulz pe măsură.
Preţurile nu sunt de speriat. O porţie de pastramă costă zece lei. la fel şi bulzul. Iar bucureştenii se pot înfrupta din bucate de sezon, în târgurile de produse tradiţionale, în fiecare weekend.