Antena Meniu Search
x

Împreună facem minuni! A venit ziua cea mare pentru Mihăiță!

Vineri, pe 24 octombrie, la ora 7.10, Mihaita decoleaza spre SUA. Pe 27 octombrie este asteptat la unul dintre cele mai performante spitale din lume, "William Beaumont" din Detroit

Vezi și

Vineri, pe 24 octombrie, la ora 7.10, Mihaita decoleaza spre SUA. Pe 27 octombrie este asteptat la unul dintre cele mai performante spitale din lume, "William Beaumont" din Detroit

Născut printr-o cezariana intârziată două ore de medici obsedaţi de birocraţie, Mihăiţă a venit pe lume orb şi cu grave probleme neurologice. Operat o dată în Germania, baieţelul vede lumea doar cu auzul şi cu mâinile mici care pipăie tot ce apucă. Şansa lui să ne vadă cu ochii vine din Statele Unite. A plecat acolo cu ajutorul dumneavoastră, al celor care aţi donat câte doi euro prin SMS la 8848 şi prin participarea la turneul Îngeri pentru îngeri.

Cu plămânii distruși, asfixiat două ore până medicii i-au făcut mamei lui cezariană, Mihăiță a fost ținut pe aparate 41 de zile. Vegheat de medicul Cătălin Cârstoveanu, a demonstrat însă că un bebeluș poate răsturna soarta.

Operat la ochi în Germania la numai trei luni, Mihăiță nu și-a recăpătat vederea. Zărește doar umbre și lumini puternice. Medicii americani de la una dintre cele mai mari clinici de chirurgie oftalmologică din lume, William Beaumont, l-au consultat însă si l-au chemat în SUA. Marți, Mihăiță ar trebui operat.

Ca să poată pleca, Mihăiță a avut nevoie de ajutorul românilor. Ei au dat SMS la numărul 8848 și au donat în turneul "Îngeri pentru îngeri".

După o jumătate de an, Mihăiță a strâns banii și a plecat spre Detroit. L-a condus la aeroport chiar liderul trupei Talisman, Alin Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Campanii » Împreună facem minuni! A venit ziua cea mare pentru Mihăiță!