Antena Meniu Search
x

Sahista Gabriela Olarasu reinvata sa traisca, dupa un infarct care a paralizat-o

La aproape un an de la infarctul care a paralizat-o total, sahista Gabriela Olarasu face progrese. Medicii spun ca marea maestra internationala are nevoie de inca doi ani de tratament si ingrijiri intensive. Pentru asta, familia are nevoie in continuare de ajutor.

Vezi și

La 49 de ani, dubla campioana olimpica e ca un copil. Ia viata de la zero. Familia incearca s-o reinvete cum o cheama. Stau lang ea si cauta un progres, oricat de mic. Pentru Gabriela, sa simta orice, e o bucurie.

Pentru mama, fiecare zambet nou al Gabrielei e o sarbatoare. Dar zambetele sunt rare, desi Gabriela face progrese evidente. Si asta pentru ca a inceput sa realizeze cat de grava este starea in care se afla.

“Are emotii, in fiecare noapte plange pentru ca nu vede. Ganditi-va ca ea a avut un stop cardiorespirator cu hipoxie mai mult de 12 minute si practic, a murit si a inviat”, spune sora Gabrielei.

Mult timp, sahista a stat la recuperare intr-un spital privat din Timis. Costurile lunare depaseau 2. 500 de euro pe luna. Acum, sahista e acasa.

Pentru a se recupera si mai bine, are nevoie de sedinte speciale permanent.

Pe site-ul www.gabrielaolarasu.com puteti afla cum o puteti ajuta pe marea noastra campioana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Campanii » Sahista Gabriela Olarasu reinvata sa traisca, dupa un infarct care a paralizat-o