Antena Meniu Search
x

Sandra Stoicescu: “Avem în ADN-ul nostru să ajutăm, să schimbăm vieţi!”

La împlinirea a 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, Antena 1 lansează campania Ajut eu, un punct de întâlnire al oamenilor care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot acorda.

de Redactia Observator

la 15.11.2019, 14:56

La împlinirea a 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, Antena 1 lansează campania Ajut eu, un punct de întâlnire al oamenilor care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot acorda.

Pornind de la premisa “Spectacolul face bine”, proiectul ambiţios Ajut eu îşi propune să conecteze pe platforma www.ajuteu.ro dorinţele unor oameni, cu cei care le pot împlini, schimbând astfel destine.

Invitata Andreei Berecleanu în platoul Observator, Sandra Stoicescu a vorbit despre cea mai nouă campanie Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape, Ajut eu. “Eu ştiu că tu ai o dorinţă şi dacă ea poate fi împlinită de un alt om sau de un grup de oameni, am să scriu acolo, cu acordul tău, povestea ta. Asta îmi doresc să se întâmple. Sau poate eu am o dorinţă, o dorinţă pe care nu mi-o pot împlini, pentru că viaţa m-a pus în situaţii dificile şi atunci înscriu acolo povestea mea. Avem în ADN-ul nostru să ajuta, să schimbăm vieţi!”, a declarat Sandra Stoicescu. Tot la Observator, Sandra a vorbit şi despre mecanismul campaniei: “Eu aştept oamenii necunoscuţi nouă, şi sunt convinsă că vor fi foarte mulţi cei care vor participa. Acum, în prima fază trebuie să intre pe platformă şi să pună acolo o dorinţă de suflet. Noi vom expune aceste poveşti şi din acel moment vă invităm să vă alegeţi cazul pe care doriţi să îl susţineţi. Deocamdată însă vrem să primim cât mai multe dorinţe!”, a mai completat Sandra Stoicescu.

La doar câteva zile de la lansare, platforma www.ajuteu.ro a strâns deja câteva sute de dorinţe. “Copiii cu adevărat frumoşi, micii eroi ai acestor poveşti îşi doresc nişte lucruri atât de simple si atât de usor de realizat, încât dumneavoastra, celor care ne priviţi, o să vă fie atât de simplu,încât o să vă treziti peste noapte surprinşi de cât de uşor vă este să spuneţi <<ajut eu>>!”, a declarat Carmen Moise, în vreme ce Andreea Berecleanu a completat: “Împreună putem trasnforma România într-o mare familie, o familie în care cei care au nevoie sunt ajutaţi cu bucurie de cei care pot să ofere. Orice gest care poate părea neînsemnat pentru unii dintre noi, poate transforma dorinţa altora în realitate!”.

Pe 29 noiembrie, Antena 1 îi invită pe telespectatori ca în loc de “La mulţi ani!”, să spună “Ajut eu”. Este mai mult decât o aniversare, este concretizarea promisiunii “Mereu cu tine”. Este şansa de a fi mai buni, împreună. Pornind de la premisa “Spectacolul face bine”, proiectul ambiţios Ajut eu îşi propune să conecteze pe platforma www.ajuteu.ro dorinţele unor oameni, cu cei care le pot împlini, schimbând astfel destine.

Pentru că există oameni care au nevoie de ajutor şi oameni care pot să ajute, mecanismul campaniei este unul foarte simplu. Telespectatorii trebuie să acceseze site-ul www.ajuteu.ro şi să îşi pună o dorinţă sau să ajute la împlinirea uneia. Oricât de mic ar putea părea gestul făcut, pentru o altă persoană poate reprezenta împlinirea unui vis.

Pe 29 noiembrie, într-o ediţie specială de sărbătoare, Sandra Stoicescu se va afla alături de vedetele staţiei, dar şi de invitaţii săi speciali şi va prezenta poveştile emoţionante, momentele fericite şi dorinţele implinite în cadrul campaniei începută de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuată de către telespectatori. Mai multe detalii despre campanie va oferi Sandra Stoicescu, în această seară, în cadrul Observator 19, de la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Campanii » Sandra Stoicescu: “Avem în ADN-ul nostru să ajutăm, să schimbăm vieţi!”