Antena Meniu Search
x

Sari pentru tine!

A început al doilea sezon al campaniei "Sari pentru tine!", iniţiată de Observator Special! Pe cei patru participanţi i-aţi cunoscut săptămâna trecută, după ce au trecut de selecţia finală. Gabriela, Beti, Alina şi Marian sunt decişi ca - în 3 luni - să scadă considerabil în greutate.

Vezi și

 Cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge în lupta cu kilogramele. Aşa că Beti, Gabriela, Alina şi Marian s-au trezit în zori de zi, pentru a merge la sala de kangoo jumps. Dar până atunci, participanţii la campanie trebuie să treacă testul cântarului.

Cum arată verdictul? Marian are 112 kilograme, Beti are 89 de kilograme, Gabriela are 93 de kilograme şi Alina are 79 de kilograme. În consecinţă, fiecare a primit o pereche de ghete în funcţie de greutatea sa.

Acum că au făcut cunoştinţă cu ghetele, trebuie să devină prieteni cu ele. Apoi urmează primii paşi, o adevărată probă de foc pentru Marian. 

Contactul cu ghetele este o premieră şi pentru Beti, doar că ea pare să se fi născut pe ele. Pentru Gabriela şi Alina kangoo jumps nu este o premieră. Ele au mai ţopăit o dată sau de două ori alături de Diana la evenimentele de pe Bulevardul Kiselef.

Cei patru se dovedesc destul de stângaci, aşa că Diana trebuie să le corecteze poziţia. Spatele drept este esenţial.

Greul abia acum începe, sau mai bine zis lupta cu propria greutate. Alina vrea să revină la greutatea pe care o avea atunci când practica zilnic sport şi să termine clasa a 11 a cu o siluetă nouă.

Beti este determinată să slăbească. Este mămica a două fetiţe, una de 12 ani şi alta de un an. Aşa că are parte de multă activitate, doar că totul se întâmplă în casă.

Acum vrea să revină la 60 de kilograme, atât cât avea până să nască a doua oară. Gabriela este asistentă la Maternitatea Giuleşti. Naşterea Sofiei şi alimentaţia dezechilibrată din timpul serviciului i-au adus kilograme în plus.

Gabriela vrea să slăbească pentru fetiţa ei care o ţine mereu activă şi pentru soţul ei, care îşi doreşte să o vadă din nou îmbrăcată în rochii şi fuste. Marian a lucrat şase ani în Spania, iar de de doi ani s-a întors în România şi e atunci singura lui activitate este studiul.

În Spania am fost şi voluntar în Crucea Roşie şi când m-am întors în România am vrut să aprofundez domeniul şi m-am înscris la şcoala postliceală sanitară.

Lipsa activităţii fizice i-a adus şi lui nişte kilograme în plus. Dar este gata să participe la cursa contra cronometru cu cântarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Campanii » Sari pentru tine!