Antena Meniu Search
x

VREAU SĂ AJUT! Are doar un an și este la un pas să își pierdă vederea

Sute de copii bolnavi din România au nevoie de ajutorul nostru. Le putem da o şansă la o viaţă sănătoasă printr-un SMS la 8848!

Vezi și

Sute de copii bolnavi din România au nevoie de ajutorul nostru. Le putem da o şansă la o viaţă sănătoasă printr-un SMS la 8848! Unul dintre aceşti copii este şi Roberta. Are un an şi jumătate şi este la un pas de a îşi pierde vederea.

Acum câteva luni a fost diagnosticată cu o afecţiune cumplită: retinoblastom bilateral. Câteva tumori apărute din senin pe când avea nouă luni i-au schimbat total viaţa. A început tratamente agresive dar şansele ca ea să supravieţuiască sunt extrem de mici dacă nu ajunge de urgenţă într-o clinică specializată din Paris.

Are nevoie însă de foarte mulţi bani. O putem ajuta şi noi cu un SMS de 2 euro la numărul 8848. Părinţii au dus-o la un control oftalmologic. Nu se aşteptau la diagnosticul cumplit: cancer.

Au început bătălia cu boala. Iar Roberta a început primele şedinţe de chimioterapie. Şansa Robertei este să ajungă la o clinică din Franţa. Toţi o putem ajuta pe Roberta să strângă banii de care are nevoie. Printr-un sms de doi euro la 8848.

Sau, sunând la numerele afişate pe ecran, din reţeaua Romtelecom. Puteţi dona trei, cinci sau zece euro. Donaţii se fac şi în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei şi în euro. Românii din străinătate pot contribui la salvarea Robertei online sau prin paypal. Orice sumă contează! Pentru mai multe informaţii despre caz, intraţi pe site-ul Fundaţiei Mereu Aproape.

Cu un SMS la 8848, o puteţi ajuta pe Roberta dar si pe alţi copii din Campania Vreau să Ajut care au nevoie de sănătate.

Donaţii:

sms 8848: 2 euro, valabil în reţelele Vodafone, Cosmote şi Orange.

Romtelecom:

0 900 900 303: 3 euro/apel

0 900 900 305: 5 euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

În reţelele Cosmote şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Nu se percepe TVA.

Prin PayPal.

Conturi Fundaţia Mereu Aproape

CIF 18212553:

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Campanii » VREAU SĂ AJUT! Are doar un an și este la un pas să își pierdă vederea