Antena Meniu Search
x

Vreau să ajut! Karina are nevoie de o șansă

Karina are 3 ani si a fost diagnosticata cu o boala foarte grava: neurofibrom. A trecut deja prin trei operatii insa boala a recidivat de fiecare data. Sigura ei sansa de a trai este o interventie complicata pe care o poate face intr-o clinica din Germania.

Vezi și

Karina are 3 ani si a fost diagnosticata cu o boala foarte grava: neurofibrom. A trecut deja prin trei operatii insa boala a recidivat de fiecare data. Sigura ei sansa de a trai este o interventie complicata pe care o poate face intr-o clinica din Germania. 

Diagnosticul de "neurofibrom de teacă nervoasă" este rar întâlnit la copii atat de mici. Primul semn al bolii a aparut pe cand Karina avea doar trei luni. Drumurile dese la spital, operatiile Karinei dar si durerea imensa ca nu pot face mai mult pentru ea le-au spulberat parintilor orice speranta.

Sansa Karinei de a se face bine vine din Germania. Specialiştii de la o clinică specializata din Tubingen o vor opera iar aceştia spun ca interventia va elimina nu doar boala ci si posibilitatea unei recidive.

Toti o putem ajuta pe Karina sa stranga banii de care are nevoie. Printr-un sms de doi euro la 8848, numar pus la dispozitie de Orange, Telekom Romania Mobile si Vodafone pentru Campania "Vreau sa ajut". Sau, sunand la numerele afisate pe ecran, din reteaua Telekom, reteaua de telefonie fixa. Puteti dona trei, cinci sau zece euro. Donatii se fac si in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro. Romanii din strainatate pot contribui la salvarea Karinei online sau prin paypal mentionind numele copilului. Orice suma conteaza! Pentru mai multe informatii despre caz, intrati pe site-ul Fundatiei Mereu Aproape.

Cu un SMS la 8848, o puteti salva pe Karina dar si pe alti copii din Campania Vreau sa Ajut care au nevoie de sanatate. Vizitati site-ul fundatiei mereu aproape: www.fundatiamereuaproape.ro si alegeti-va cauza.

Suma alocata cauzei este de 2 Euro.

Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.

In retelele Telekom Romania Mobile si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului.

Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

0 900 900 303: 3 euro/apel

0 900 900 305: 5 euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Carton Conturi FMA

Conturi Fundatia Mereu Aproape

CIF 18212553:

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Campanii » Vreau să ajut! Karina are nevoie de o șansă