Antena Meniu Search
x

Vreau sa ajut! Pana la patru ani si jumatate, Eduard a trecut de cateva ori pe langa moarte. Tu il poti ajuta!

Pana la patru ani si jumatate, Eduard a trecut de cateva ori pe langa moarte. A negociat dur cu ea ca sa aiba o viata alaturi de parinti! De mai bine de un an, se lupta cu o boala perfida: leucemie mieloblastica.

Vezi și

“L-am luat prima data in brate, am simtit ca am un dar, adus de Dumnezeu! Si ma simteam mandra, ca si cum am facut ceva mare pentru Dumnezeu!", povesteste Ionela Cristea, mama lui Eduard.

Primii trei ani au trecut ca un vis, un vis care promitea implinire si fericire. O bubita aparuta pe obrazul lui Edi, investigata si tratata gresit de cativa medici, a adus cosmarul. Pe 23 ianuarie 2012 parintii au inlemnit.

 “Au spus ca e leucemie, un caz grav de leucemie. Si asa a inceput adevaratul cosmar!" Edi a devenit dependent de citostatice, au inceput intepaturile, intrebarile. Edi se lupta din rasputeri cu boala aceasta perfida! Nu mai plange de multa vreme la zecile de intepaturi pe care trebuie sa le suporte zilnic, nu mai scoate nici un sunet cand medicul ii face fara anestezie punctia medulara sau lombara. Traieste rabdator, fiecare zi, ca si cum ar fi o victorie.

A trecut cu bine printr-un blocaj renal si printr-o septicemie. Urma un protocol oncologic foarte dur! Au fost momente cand medicii romani nu i-au mai dat lui Edi nici o sansa de supravietuire.

Edi mai are o singura sansa impotriva leucemiei: transplantul de celule stem efectuat intr-o clinica din Italia. Strangem bani pentru acele proceduri care nu vor fi decontate de Ministerul Sanatatii. Tratamentele inainte de transplant si dupa se fac in clinica de zi. De aceea, mama va trebui sa inchirieze o camaruta pentru minimum sase luni si sa aiba bani de mancare si transport. Vor cheltui cel putin doua mii cinci sute de euro la fiecare revenire trimestriala pentru controalele post transplant.

Il poti ajuta pe Edi cu donatii:

SMS la numarul 848: 2 euro, valabil in retelele Vodafone, Cosmote si Orange.

Romtelecom:

0 900 900 303: 3 euro/apel

0 900 900 305: 5 euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Nu se percepe TVA.

Prin PayPal.

Conturi Fundatia Mereu Aproape

CIF 18212553:

in lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

in Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Campanii » Vreau sa ajut! Pana la patru ani si jumatate, Eduard a trecut de cateva ori pe langa moarte. Tu il poti ajuta!