Antena Meniu Search
x

Vreau sa ajut! Petru are nevoie de 100 de mii de euro pentru continuarea tratamentului

In urma cu doar trei zile, Petru a implinit sase luni. Ultima luna a petrecut-o conectat la aparate. A suportat deja prima operatie si a finalizat prima cura de citostatice cu risc crescut. Parintii se roaga ca organismul lui plapand sa reziste chimioterapiei

Vezi și

Cu doar trei saptamani in urma, micutul a primit un diagnostic crunt. Medicii germani de la o clinica specializata din Koln i-au dat doar 30% sanse de supravietire! Are nevoie de minimum 100 de mii de euro continuarea tratamentului oncologic complex, in clinica germana! Il putem ajuta si noi cu un sms de doi euro, la numarul 848.

"Ne rugam la bunul Dumnezeu sa ne dea, sa ne aduca pe lume un copilas si bunul Dumnezeu ne-a ascultat Intr-un final ruga si ni l-a daruit pe el! Am plans de bucurie! A fost un moment pe care n-o sa-l uitam toata viata", a povestit bunica bebelusului.

Venirea pe lume a lui Petru a fost un moment de fericire deplina. Apoi, a inceput cosmarul. "Eram, eram cel mai fericit om de pe pamant! Am stat doua ore cu nasul lipit de gemuletul ala de la camera de nano, neonatologie", spune emotionat Adrian Dogaru, tatal lui Petru. "Intamplator, am facut o ecografie abdominala, la varsta de aproximativ patru luni si jumatate. Am descoperit ca ar avea o pata pe ficat. Era posibil hemangiom, asta inseaamna ca e o tumoare benigna. Ne-am speriat foarte tare chiar si asa", a mai povestit acesta.

Spaima s-a transformat in disperare cateva zile mai tarziu. "De aici a inceput calvarul. Analizele nu au iesit foarte rele, dar nu elimina posibilitatea de cancer. Ni s-a recomandat sa facem o operatie pe care am programat-o cam in zece zile de la momentul ala."

Au ajuns, printr-un concurs de imprejurari, la o clinica specializata din Koln. Vestile au fost dintre cele mai rele. "A venit si diagnosticul final care ne-a spus ca are 30 % sanse de vindecare. Diagnosticul a fost de neuroblastom, in stadiul patru, cu afectarea ganglionilor limfatici. Am chemat de urgenta pe ai mei, sa faca tot ce pot, sa vina acolo, sa-l vada pentru ultima oara pe bebe."

Petru a fost operat in urma cu doua saptamani si a finalizat deja, in clinica din Koln, prima cura de citostatice. Protocolul oncologic impune, in urmatoarele opt luni, pe langa curele de citostatice cu risc crescut, alte doua interventii chirurgicale, dar si un transplant autolog. Costurile tratamentului acesta oncologic complex, depasesc 180.000 de euro. Doar o parte din costuri vor fi suportate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Pentru a-l salva pe Petru, pentru a-l ajuta sa creasca alaturi de cei care il iubesc este nevoie de 100.000 de euro.

Puteti dona doi euro printr-un sms trimis la 848 sau sunand la numerele afisate, din reteaua Romtelecom. Puteti dona trei, cinci sau zece euro. Donatii se fac si in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro. Romanii din strainatate pot contribui la salvarea lui Petru on-line sau prin paypal. Orice suma conteaza! Pentru mai multe informatii despre caz, intrati pe site-ul Fundatiei Mereu Aproape.

Donatii:

sms 848: 2 euro, valabil in retelele Vodafone, Cosmote si Orange.

Romtelecom:

0 900 900 303: 3 euro/apel

0 900 900 305: 5 euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Nu se percepe TVA.

Prin PayPal.

Conturi Fundatia Mereu Aproape

CIF 18212553:

in lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

in Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Campanii » Vreau sa ajut! Petru are nevoie de 100 de mii de euro pentru continuarea tratamentului