Meniu
Search
x

Video Reţete de dulciuri: tort cu ciocolată belgiană

Vlăduţ a prezentat, la Neaţa cu Răzvan şi Dani, reţeta pentru tort cu ciocolată belgiană.

De Redactia Observator la 04.10.2021, 09:32
Vezi și

Tort cu ciocolată belgiană, reţeta

Pentru bază, aveţi nevoie de 300 de grame de biscuiţi, care trebuie pisaţi. După, adăugaţi 125 de grame de unt topit, iar pentru crema de mousse aveţi nevoie de 600 de grame de ciocolată albă.

Citește și: Tort de mere Streusel. Rețetă din bucătăria germană

Mai aveţi nevoie de 20 de grame de gelatină, 100 de grame de unt şi 600 de grame de frişcă naturală bătută, neîndulcită.

Citește și: Tort Medovik. Rețetă de tort rusesc cu miere

Baza trebuie pusă 10-15 minute la congelator, pentru a se închega, iar pentru cremă, ciocolata trebuie topită într-un vas.

Crema trebuie lăsată la temperatura camerei, iar apoi frişca trebuie pusă treptat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Dulce de la Mărgăritar » Reţete de dulciuri: tort cu ciocolată belgiană