Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Abonamente la sala de fitness, decontate integral de angajator de la 1 februarie. Care este plafonul

La sală, pe banii angajatorului. De la 1 februarie, abonamentele la sălile de fitness oferite angajaţilor pot fi decontate integral şi nu vor mai fi impozitate. Asta înseamnă că firmele nu vor mai plăti pentru ele impozit pe venit sau contribuţiile la sănătate şi la pensie. Există totuşi şi un plafon în care trebuie să vă încadraţi.

De Alin Stan la 01.02.2023, 13:27
Vezi și

"Abonamentele la sala de fitness ce vor fi acordate salariaţilor de către angajator nu vor mai fi impozitate. Practic, este o limită de 33% în care angajatorul trebuie să se încadreze. Este vorba despre o sumă maximă de 400 de euro, adică 990 de lei pe lună. Astfel, angajatorul nu va mai plăti contribuţiile la stat pentru salariu, sănătate sau pensie", spune Alin Stan, reporter Observator.

Abonamente la sală, plătite de angajator

"De menţionat este faptul că în această limită de 33% intră inclusiv chiriile, voucherele de vacanţă sau tichetele de masă. Facilitatea intră în vigoare începând cu data de 1 februarie", adaugă Alin Stan, reporter Observator.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri economice » Abonamente la sala de fitness, decontate integral de angajator de la 1 februarie. Care este plafonul