Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Momentul în care o bară de 200 de kg îi cade lui Victor în cap, la o sală de fitness din Bucureşti: "Putea să cadă un pic mai sus și murea instant"

Un tânăr de 17 ani a fost la un pas de moarte după ce un echipament de fitness s-a prăbuşit, iar o bară de oţel i-a cazut în cap. Totul s-a petrecut la o sală de sport din Capitală. Băiatul a ajuns la urgenţe cu un traumatism cranio-cerebral şi o plagă. Adolescentul şi mama acestuia susţin că aparatul era defect. Reprezentanţii sălii cred că victima a folosit greşit echipamentul. 

De Redactia Observator la 29.01.2023, 08:33
Vezi și

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere de la sala de sport în care Victor se antrenează de mai bine de două luni. Totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă.  

Victor: Mi-a căzut în cap, din prisma adrenalinei, pe moment nu s-a simțit mare lucru. Este un aparat de fluturări la piept, unde omul stă în mijlocul aparatului și se duce în față şi trage de aparat. Aparatul se bălăngănea dinainte, urmând să cadă. Erau 15 kilograme pe fiecare parte. 

Reporter: Făceai asta în mod normal?

Victor: Da. 

Vlad, client de la sala de fitness: L-am văzut cu capul plin de sânge, putea să cadă un pic mai sus și murea instant. Aparatul s-a balansat și i-a căzut direct în cap. Nu era stabil. 

Angajaţii nu au chemat salvarea, pe motiv că adolescentul era conştient şi au sunat-o imediat pe mama lui. 

Mama lui Victor: 'Vino repede să mă iei că mi-a căzut o bară de 200 de kilograme în cap şi sunt plin de sânge'. Ce bară? Ştiam că este în siguranță la o sala în mijlocul Bucureștiului lângă bunici. Mi se părea normal să fi ajuns o salvare înaintea mea. Un prim-ajutor nu i s-a dat. 

Băiatul a ajuns la urgenţe, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale

Mama lui Victor: L-am dus la Alexandrescu, l-au băgat imediat în sala de operaţie. Toţi mi-au zis că a avut noroc, putea să moară, să rămân lat, a avut noroc prin poziția prin care a picat bară, să spargă capul, nu chiar în zona în care ar fi fost letal.

Proprietarul sălii de sport spune că adolescentul nu a ştiut să folosească echipamentul.

Alexandru Lascăr, director companie fitness: Dânsul a prins cu ambele mânere ale aparatului, s-a depărtat la doi metri, doi metri şi ceva de echipament a tras până când echipamentul s-a dezechilibrat și a căzut. Echipamentul este într-o stare bună în continuare, el nu a fost avariat...

Reporter: Am văzut astăzi că scria pe aparat că e defect. 

Alexandru Lascăr, director companie fitness: Nu ştiu cine a scris şi de ce a scris... Probabil s-au speriat fetele ieri când l-au văzut. 

Directorul lanţului de fitness spune că va cere o expertiză firmei care se ocupă mentenanţă. Părinţii copilului sunt decişi să îl dea în judecată şi spun că urmează să depună o plângere la Poliţie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Momentul în care o bară de 200 de kg îi cade lui Victor în cap, la o sală de fitness din Bucureşti: "Putea să cadă un pic mai sus și murea instant"