Antena Meniu Search
x

Video Afacerea cu care Gabriel dă lovitura de Crăciun. Va livra mii de colete anul acesta: "Preţurile încep de la 43 de lei"

Mai e o lună bună până la sărbători, dar brazii de Crăciun au apărut deja în magazine. Atât cei naturali, cât şi cei artificiali. Preţurile, spun comercianţii, sunt asemănătoare cu cele de anul trecut, dar ar putea să mai crească. Şi pe internet oferta e una bogată, iar unii comercianţi acceptă chiar şi plata în rate. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 19.11.2023, 20:03

Vezi și

Brazii de Crăciun importaţi din Danemarca au început să ajungă la noi în ţară. 

Reporter: Câţi brazi aţi adus în primul camion?

Ştefan Voicu, CEO firmă brazi:​ E un camion cu 30 şi ceva de brazi, datorită dimensiunii. Cu brazi mari mai sunt încă patru-cinci camioane. 

Un brad de 10.000 de lei va ajunge la Palatul Cotroceni

Pe acelaşi subiect

Un brad cu înălţimea de peste zece metri şi care a costat mai bine de 10.000 de lei va pleca din această pepinieră către Palatul Cotroceni. Unul asemănător va ajunge şi la Guvern. 

Ştefan Voicu, CEO firmă brazi: În ceea ce priveşte brăduţii de apartamente, o să ajungem anul ăsta în peste o sută de mii de case. 

Preţurile se vor mări în săptămânile următoare

Preţurile, spun firmele care livrează brazi naturali, sunt la fel ca anul trecut. Însă se vor mări în săptămânile următoare. 

Mădălina Chiţac, reporter Observator: Un brad de Crăciun, potrivit pentru un apartament, şi care are înălţimea de până în doi metri, costă acum 69 de lei. Dar pe măsură ce se vor apropia sărbătorile de iarnă, preţul va urca. La început de decembrie, acelaşi brad va costa 79 de lei, iar apoi preţul urcă la 89 de lei. 

Ştefan Voicu, CEO firmă brazi: La cei crescuţi exclusiv în ghiveci, sunt de la 199 de lei sezonul acesta, până la câteva mii de lei, în funcţie de înălţime. O să avem până la 3,5 metri. De la 80 de cm pana la 3,5 metri. 

Un brad la ghiveci costă în jur de 350-400 de lei

Un brad la ghiveci, de până în doi metri, costă în jur de 350-400 de lei. Nu doar brazii naturali sunt ceruţi, ci şi cei artificiali. 

- Unul din cele mai comandate modele, la înălţimea 2,20 m, cea mai potrivită pentru apartament. Este un material care imită bradul natural. În jur de o mie de lei. 

Mii de colete livrate de la magazinele online de brazi artificiali

Gabriel Vasile are un magazin online de brazi artificiali. Mii de colete va livra anul acesta, de sărbători. 

Gabriel Vasile, manager firmă online brazi: Brazi din ce în ce mai frumoşi, mai stufoşi, să umple casa. Preţurile încep de la 43 de lei, pentru cel mai mic brad, de 40 de cm. Cei mai căutaţi sunt cei cu ace 3D şi ace 2D. În mod special, înălţimile 2.20 m, pentru că încap cel mai bine în apartament. 

Bradul artificial de apartament, de la 300 la 1.500 de lei

Pentru un brad artificial de apartament, costurile variază între 300 de lei şi 1.500 de lei. Preţuri asemănătoare găsim şi în supermarketuri. Oricum, în acest an, mulţi clienţi nu mai sunt dispuşi să facă o nouă investiţie în bradul de Crăciun

- Îl avem de câţiva ani. Probabil că şi anul ăsta o să-l folosim. 

- Vrem să facem doar din luminiţe şi beteală. Şi globuri. 

- Artificial în ultima perioadă. Avem căţei şi e mai simplu de gestionat, dacă este artificial. 

Dacă nu vă permieţi să cumpăraţi bradul de Crăciun cu banii jos, există şi soluţia: ratele. Brazii care costă până într-o mie de lei pot fi plătiţi în patru rate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Afacerea cu care Gabriel dă lovitura de Crăciun. Va livra mii de colete anul acesta: "Preţurile încep de la 43 de lei"