Antena Meniu Search
x

Video Afacerea simplă cu care mulţi români s-au îmbogăţit. Profiturile explodează în luna septembrie 

Este o afacere la îndemâna oricui, cu care tot mai mulţi români dau lovitura! Cea mai profitabilă perioadă pentru antreprenorii care activează în acest domeniu este luna septembrie. Sunt zile în care nu mai fac faţă comenzilor, spun aceştia.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 10.09.2023, 16:47

Vezi și

11 septembrie e ziua în care afacerile... înfloresc. Copiii și părinții aleg buchetele pentru începerea şcolii. Faţă de anii trecuţi, preţurile aranjamentelor florale au crescut chiar şi cu 30-40%.

Care sunt cele mai căutate aranjamente florale pentru prima zi de şcoală

Diana Speretoiu: "Cele mai căutate sunt florile toamnei, coloratele crizanteme, margaretele şi nelipsiţii trandafiri, iar un buchet costă în jur de 40-50 de lei. Toţi florarii sunt aglomeraţi astăzi, lucrează pe ultima sută de metri să onoreze toate comenzile pentru mâine, pentru că unii florari au primit unele comenzi chiar şi în urmă cu câteva săptămâni, aşa că lucrează la foc continuu.

La mare căutare sunt, de asemenea, şi aranjamentele cu flori de câmp, lavandă sau bumbac pentru că acestea rezistă mai mult. Aici vorbim de preţuri cuprinse între 65 şi câteva sute de lei.

Sunt flori, aranjamente şi buchete pentru oricine îşi doreşte să ofere un mic cadou mâine, în prima zi de şcoală, doamnelor de la catedră. Chiar dacă vorbim de o cerere destul de mare şi de un preţ al florilor mai mare decât anul trecut cu 30-40%, foarte mulţi florari ne-au spus că prima zi de şcoală nu le mai aduce profitul din alţi ani."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Afacerea simplă cu care mulţi români s-au îmbogăţit. Profiturile explodează în luna septembrie