Antena Meniu Search
x

Alertă de ultimă oră de la Lidl! Mai multe produse au fost retrase din magazine, deoarece prezintă RISC pentru consumatori. Despre ce alimente e vorba

Oficialii lanțului Lidl au anunțat că zeci de produse au fost retrase din magazine, deoarece prezintă risc pentru sănătatea consumatorilor.

Oficialii lanțului Lidl au anunțat că zeci de produse au fost retrase din magazine, deoarece prezintă risc pentru sănătatea consumatorilor.

Potrivit Daily Mirror, gigantul german a trimis o alertă, prin intermediul paginii de web a Food Standards Agency (FSA).

Consumatorii sunt rugați să nu consume acele produse și eventual să le returneze, urmând să primească banii înapoi.

Iată lista de produse:

  • Deluxe Drinking Chocolate Sticks
Sunt retrase de la vânzare patru tipuri de plicuri de ciocolată caldă, din gama Deluxe Drinking Chocolate Sticks, deoarece acestea conțin alegeni ce nu sunt menționați pe ambalaj.

Aceste produse pot reprezenta un risc pentru consumatorii care au alergie la soia, la lapte și constituienții laptelui, la alune, la făina de grâu sau la gluten.

  • Alesto Snacking Pockets

Un alt produs este Alesto Snacking Pockets. Aceste prezintă risc pentru cei cu alergii la nuci, alune și migdale sau cu sensibilitate la dioxid de sulfat/sulfiți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri economice » Alertă de ultimă oră de la Lidl! Mai multe produse au fost retrase din magazine, deoarece prezintă RISC pentru consumatori. Despre ce alimente e vorba