Antena Meniu Search
x

Foto Blocuri-turn de 400 de milioane de euro, construite în Bucureşti. 1.300 de apartamente vor fi scoase la vânzare

Un dezvoltator imobiliar a anunţat că achiziţionează un teren de 5 hectare situat în sectorul 5 al Capitalei, unde va dezvolta One Cotroceni Towers, o nouă dezvoltare mixtă care va cuprinde cele mai înalte turnuri rezidenţiale din Bucureşti. Valoarea brută de dezvoltare este estimată la 400 de milioane de euro.

de Redactia Observator

la 17.02.2023, 14:47

blocuri turn ce vor fi construite în Cotroceni, București
Blocuri-turn de 400 de milioane de euro, construite în Bucureşti. 1.300 de apartamente vor fi scoase la vânzare - one.ro

”Investitor şi dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidenţiale, mixte şi comerciale din Bucureşti, anunţă achiziţia unui teren de 44.863 mp situat pe Şoseaua Progesului nr. 56-80, în sectorul 5 al Capitalei. One Cotroceni Towers va fi dezvoltat pe acest teren şi se va contura ca o nouă dezvoltare mixtă care va cuprinde cele mai înalte turnuri rezidenţiale din Bucureşti, în urma dezvoltării emblematice One Cotroceni Park”, anunţă compania, potrivit news.ro.

Se estimează că lucrările la One Cotroceni Towers vor începe în martie 2023

Dezvoltarea mixtă va fi livrată în trei faze, iar data de finalizare integrală este estimată pentru anul 2027. Proprietatea dispune deja de autorizaţie de construire legală şi valabilă, ceea ce va permite introducerea rapidă pe piaţă.  

Cu o valoare brută de dezvoltare (GDV) estimată la 400 de milioane de euro, One Cotroceni Towers va cuprinde 1.296 de unităţi dispuse în cinci turnuri. Două turnuri vor avea 33 de etaje, devenind astfel cea mai înaltă dezvoltare rezidenţială din Bucureşti şi din regiune. Alte două turnuri vor avea 23 de etaje, în timp ce o clădire va avea 16 etaje. Turnurile rezidenţiale vor fi conectate la nivelul parterului şi primului etaj şi vor include spaţii comerciale pentru o varietate de servicii, precum o sală de sport cu piscină, pieţe alimentare, restaurante, afterschool pentru copii şi alte servicii specifice care vor reduce timpul de deplasare al locuitorilor şi mici spaţii de birouri la primul etaj, disponibile pentru vânzare.

Pe acelaşi subiect

Parcarea va fi disponibilă numai în cadrul celor trei etaje subterane. În plus, dezvoltarea mixtă va include şi o clădire de birouri de sine stătătoare, cu o suprafaţă închiriabilă totală (GLA) de aproximativ 48.000 mp, care va fi denumită One Cotroceni Park Office Faza III. Această clădire va fi construită pentru închiriere şi va creşte veniturile recurente ale companiei din chiriile pentru spaţiile de birouri.

„Observăm o cerere semnificativă pentru apartamente, birouri şi spaţii comerciale în zona Cotroceni, ceea ce înseamnă că este un cartier foarte important pentru investiţiile noastre viitoare”, a declarat Victor Căpitanu, co-CEO al companiei dezvoltatoare.

Cum se vând apartamentele din One Cotroceni Towers

Opţiunile de achiziţie a apartamentelor includ cinci rate egale de 20% plătite pe durata construcţiei, un avans de 30% la semnarea contractului şi 70% la livrare sau o opţiune cu discount în cazul plăţii integrale anticipate.

One Cotroceni Towers este construit pe un teren de aproape 5 hectare şi având o suprafaţă construibilă brută de peste 282.000 mp.

După finalizarea integrală, One Cotroceni va fi un loc cu aproape 2.200 de familii, cu peste 40.000 mp de spaţii comerciale şi birouri mici, aproape 140.000 mp de spaţii de birouri de închiriat, precum şi 4.200 de locuri de parcare subterane. Valoarea tranzacţiei este de 35 de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri economice » Blocuri-turn de 400 de milioane de euro, construite în Bucureşti. 1.300 de apartamente vor fi scoase la vânzare