Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 26 februarie 2024. Sunt în creştere cu 2 bani pe litru, faţă de preţurile afişate la sfârşitul săptămânii trecute

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că luni, 26 februarie 2024, preţurile la carburanţi sunt în creştere, faţă de cele afişate la sfârşitul săptămânii trecute.

de Redactia Observator

la 26.02.2024, 14:04

Preţurile la carburanţi sunt în creştere, faţă de sfârşitul săptămânii trecute
Preţurile la carburanţi sunt în creştere, faţă de sfârşitul săptămânii trecute - Profimedia
  • Preţurile la carburanţi sunt în creştere, faţă de cele afişate la sfârşitul săptămânii trecute.

Concret, conform specialiştilor, vorbim de o creştere a preţurilor cu doi bani pe litru, indiferent că vorbim despre benzină sau motorină.

Asta înseamnă că un litru de benzină standard a ajuns să coste între 7,08 şi 7,23 lei, iar un litru de benzină premium a ajuns să coste între 7,64 şi 7,88 lei.

De asemenea, un litru de motorină standard costă între 7,56 şi 7,65 lei, iar un litru de motorină premium costă între 7,92 şi 8,16 lei.

Nu în ultimul rând trebuie precizat că preţurile la GPL au rămas identice precum cele afişate la sfârşitul săptămânii trecute, astfel că un litru de GPL costă între 3,31 şi 3,34 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 26 februarie 2024. Sunt în creştere cu 2 bani pe litru, faţă de preţurile afişate la sfârşitul săptămânii trecute