Antena Meniu Search
x

Video Cât a plătit un proprietar ca să își amenajeze penthouse-ul. Românii au cerințe tot mai sofisticate

Designul de interior ajunge şi pe scara blocului! Spațiile comune nu mai au aspectul anost cu care suntem obișnuiți. Nici banalul avizier nu mai arată la fel: acum este o plasmă performantă, unde apar cheltuielile și. restanțierii. Românii au prins gustul amenajărilor de top și au cerințe din ce în ce mai sofisticate, care implică bugete pe măsură, ce depășesc 100.000 de euro. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 23.06.2024 , 11:05

Cu ajutorul designerilor de interior şi scările de bloc primesc un "unblock". Aspectul comunist cu care mulţi suntem obişnuiţi, devine istorie după intervenţia specialiştilor în amenajări. Investiţia este asumată de dezvoltatori, care au înţeles pasiunea românilor pentru lucrurile făcute cu stil. 

"Acasă ăsta înseamnă şi comunitate şi stil de viaţă, să socializezi cu vecinii, cu prietenii. Tocmai de asta, sunt importante şi spaţiile comune, scările, holurile, lobby-ul de la intrare", explică Vasile Sichitiu, reprezentant dezvoltator imobiliar.

Designerii au în portofoliu și scări de bloc

Vezi și

Luiza Varga este designer de interior și printre zecile de proiecte de apartamente sau case spectaculoase, are, mai nou, și scări de bloc în portofoliu. În acest penthouse de la etajul 5, proprietarul îşi doreşte ceva aparte.

"După ce ne-a cunoscut şi a vazut ce idei avem, a început să fie mai ingenios şi mi-a spus că îşi doreşte o piscină de 5m *2 m, amplasată pe această terasă, dar vom face un studiu de structură să vedem dacă ne este permis să aducem un amplasament cu o greutate atât de mare", a declarat Luiza Varga, designer de interior.

Cât a costat amenajarea interioară a apartamentului

120.000 de euro a costat doar amenajarea interioară a apartamentului, pentru care s-au folosit materiale ale unor designeri celebri la nivel mondial şi opere de artă.

"Doar realizarea mobilei într-un astfel de apartament, ajunge la 30.000 – 40.000 de euro, plus minus, în funcţie de multe detalii", spune Costea Daniel, producător mobilă. 

În ultimul an, numarul clienților care aleg să lucreze cu un designer a crescut cu aproape 50%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Stiri economice » Cât a plătit un proprietar ca să își amenajeze penthouse-ul. Românii au cerințe tot mai sofisticate