Antena Meniu Search
x

Video Cât te costă în România să fii pilot de avion pentru o zi. Suma include instructajul, atât în aeronavă, cât şi înainte de decolare

Pilot pentru o zi. E cadoul ideal pentru o persoană dragă, dacă nu ştiţi cu ce să o surprindeţi acum, în luna femeii. E posibil la Cluj-Napoca şi îi oferiţi astfel posibilitatea să vadă atracţiile judeţului de la înălţime, dar şi să înveţe elementele de bază ale aviaţiei civile. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 05.03.2023, 09:58

Vezi și

Alexandra şi-a dorit mereu să zboare cu un avion de mici dimensiuni aşa că nu a vrut să piardă ocazia. 

Alexandra: Am venit cu prietena mea cea mai bună căreia i-am oferit cadou un zbor şi vreau să mă bucur şi eu de această experienţă. Nu am mai zburat cu un astfel de avion micuţ. Se simte altfel în zbor. Aerul se simte altfel.

''Emoţii?

Puţine, dar aştept să zbor. 

Pe acelaşi subiect

Curioasă doar de zbor?

Mai mult de modul cum funcţionează avionul, dar şi de zbor şi cum se vede din acest avion tot.''

Cât te costă să fii pilot de avion pentru o zi

Un zbor durează 45 de minute. Totul costă 1.000 lei.  Suma include nu doar zborul, ci şi instructajul, atât în aeronavă cât şi înainte de decolare. 

Gabriel Oniga, organizator: Am vrut să le arătăm că aviaţia poate fi foarte prietenoasă şi accesibilă şi noi credem cu convingere că zborul este cel mai frumos lucru pe care oamenii pot să îl facă. 

Iar în timpul zborului, cei care au dorit, au putut chiar să preia controlul, supravegheaţi, preţ de câteva minute.

Sabin Vasile, pilot: A avut parte de şansa de a prelua controlul pentru câteva minute. Eu eram doar cu o mână în caz că se întâmpla ceva. 

"Cum a fost?

Mai uşor decât mă aşteptam. Mă aşteptam să fie mai dificil, dar nu, foarte uşor şi foarte sensibilă manşa.''

Astfel de zboruri vor avea loc şi astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Cât te costă în România să fii pilot de avion pentru o zi. Suma include instructajul, atât în aeronavă, cât şi înainte de decolare