Antena Meniu Search
x

Ce se întâmplă cu contractele clienţilor casnici ai Hidroelectrica. Anunţul companiei

Contractele clienţilor casnici ai Hidroelectrica, încheiate acum un an, se vor prelungi automat, dacă furnizorul nu notifică clientul cu privire la încetarea sau modificarea clauzelor contractuale cu minimum 30 de zile înainte.

de Redactia Observator

la 06.03.2023, 12:27

Ce se întâmplă cu contractele clienţilor casnici ai Hidroelectrica. Anunţul companiei
Ce se întâmplă cu contractele clienţilor casnici ai Hidroelectrica. Anunţul companiei

“Contractul se încheie pe o perioadă inițială de 12 luni calculată de la data intrării acestuia în vigoare. În situația în care, la expirarea duratei de valabilitate a Contractului, Furnizorul nu notifică Clientul cu privire la încetarea sau modificarea clauzelor contractuale cu minimum 30 de zile înainte, Contractul se va prelungi automat pentru perioade succesive de câte 12 luni”, este mesjul companiei, postat pe pagina de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hidroelectrica, profit de 4 miliarde de lei

Pe acelaşi subiect

Hidroelectrica, unul din cei mai mari producători de energie din ţară, a realizat anul trecut un profit net de 4 miliarde de lei, mai mare cu aproape 33%, în timp ce veniturile au crescut cu 9,12 miliarde lei, în urcare cu peste 40%, arată raportul anual al Fondului Proprietatea, unul din acţionarii minoritari ai companiei. FP deţine 19,94% din acţiunile Hidroelectrica.

Anul trecut, compania a vândut 14,33% TWh energie electrică, cu 16% mai puţin faţă de 2021. Producţia de energie a săzut la 13,25 TWh, de la 16,51 TWh.

În anul 2022 la nivel individual Hidroelectrica SA a înregistrat un impozit pe venitul suplimentar de 557,1 milioane lei comparativ cu 113,2 milioane lei în 2021 şi a înregistrat un cost cu apa uzinată de 451 milioane lei, în scădere cu 16,5% faţă de 2021, ca urmare a volumului mai mic de energie electrică produsă.

La sfârşitul lunii decembrie 2022 lichidităţile companiei erau de 4,13 miliarde lei. La aceeaşi dată valoarea datoriilor totale purtătoare de dobânzi a fost de 498,4 milioane lei, comparativ cu 579,3 milioane lei la sfârşitul lunii decembrie 2021. În cursul perioadei, fluxurile de numerar din activitatea operaţională au fost de 4,511 miliarde lei comparativ cu 3,952 miliarde lei în 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Ce se întâmplă cu contractele clienţilor casnici ai Hidroelectrica. Anunţul companiei