Antena Meniu Search
x

Comenzi masive de cozonaci și pască, pentru Paște

Producătorii de cozonaci şi pască lucrează la foc continu. Chiar şi cei cu puţini angajaţi au de livrat sute de comenzi, în mai puţin de 4 zile. Telefoanele sună continuu, centralizatoarele sunt pline, iar unii sunt deja pe listele de aşteptare.

de Redactia Observator

la 22.04.2019, 23:13

Vezi și

Producătorii de cozonaci şi pască lucrează la foc continu. Chiar şi cei cu puţini angajaţi au de livrat sute de comenzi, în mai puţin de 4 zile. Telefoanele sună continuu, centralizatoarele sunt pline, iar unii sunt deja pe listele de aşteptare. Cu toate astea, patronii cofetăriilor din Capitală spun că vor munci şi mai mult, zi-noapte, pentru a fi toţi clienţii mulţumiţi.

În timp ce sute de cozonaci se rumenesc deja la foc automat, telefoanele continuă să sune în cofetăriile din Capitală.

Doar din această cofetărie, vor ieşi aproape 600 de cozonaci şi tăvi cu pască. Pachetele trebuie pregătite în timp-record, deşi angajaţii sunt mai puţini decât degetele de la o mână.

Nu este singura cofetărie unde angajaţii abia mai ţin ritmul. Muncesc de dimineaţa până seara, pentru ca toţi clienţii să fie mulţumiţi.

Între 40 şi 60 de lei costă un kilogram de cozonac, iar pasca poate ajunge şi la 70 de lei. Sume pe care mulţi români preferă să le plătească, decât să piardă ore bune în bucătărie. Mai ales că tot mai multe cofetării promit gustul autentic de acasă.

Anul trecut, de Paşte, românii au cumpărat şapte milioane de cozonaci în numai câteva zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri economice » Comenzi masive de cozonaci și pască, pentru Paște