Antena Meniu Search
x

Update Crăciunul, petrecut în Maldive sau Madagascar. Românii au plătit pe vacanțe între 1.200 și zeci de mii de euro

Dacă cei mai mulţi români preferă Crăciunul tradiţional şi se plâng că anul acesta nu au avut parte de ninsoare, alţii fug de frig cu orice preţ. Aleg să sărbătorească pe plaje exotice, cu un coktail în mână. Maldive e una dintre destinaţiile preferate. 

de Redactia Observator

la 26.12.2022, 21:09

Vezi și

Virginia îşi petrece sărbătorile de iarnă pe o mică insulă din Madagascar. 

Virginia: Am vrut să fugim de agitaţia de acasă şi toate pregătirile de Crăciun. Este adevărat, ne lipsesc sărmăluţele şi cozonacii, însă vom recupera la întoarcerea în ţară. Până atunci suntem la dietă cu peşte proaspăt din ocean cu papaya şi mango. Sărbători cu bine tuturor! 

Virginia şi soţul ei au făcut o "tradiţie" dintr un astfel de concediu în perioada Crăciunului şi revelionului. De data acesta, insula pe care sunt are un singur hotel şi cel mult 50 de turişti. 

Alt român, altă destinaţie de sărbători. Nino e de două luni în Iordania şi a decis să nu se întoarcă în România, la frig, nici de sărbători. 

Pe acelaşi subiect

Nino: Ai foarte multe lucruri de văzut şi de făcut în Iordania. De obicei temperatura este între 24 şi 27 de grade, mai ales aici în zona Marea Moartă. În Petra şi Wadi Rum e mai răcoare în perioada asta. La ei e iarnă, dar e o iarnă mai călduroasă. 

Denisa în schimb a găsit căldură aproape de casă, în Europa. 

Denisa: Crăciunul ăsta am ales Malta deoarece sunt 20 de grade. 

Alte familii au vrut să combine Crăciunul tradiţional cu vacanţa exotică. Aşa că au stat pe 25 decembrie acasă, iar a doua zi de Crăciun îi găseste în aeroport, în drum spre Maldive. 

Cât costă vacanțele exotice de Crăciun

Reporter: Unde pleci?

Turist: În Maldive.

Reporter: Eşti nerăbdător? Ce vrei să faci acolo?

Turist: Să înot. 

O vacanţă în Maldive costă. 

Ciprian Enea, consultant turism: În acestă situaţie, un pachet a pornit de la 1.200-1.400 de euro pentru perioada Crăciunului sau 3-4 ianuarie. Strict de revelion un astfel de pachet a pornit de la 1.800-2.000 de euro şi, în funcţie de condiţiile de cazare, preţurile au urcat până la zeci de mii de euro de familie. 

Publicația The Times a alcătuit un top al celor mai bune destinații pentru a petrece Crăciunul în acest an. Pe primele locuri: Tenerife, Maldive şi Barbados

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri economice » Crăciunul, petrecut în Maldive sau Madagascar. Românii au plătit pe vacanțe între 1.200 și zeci de mii de euro