Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Euro se apropie de o valoare istorică! Leul a scăzut dramatic în ultimele trei zile!

Revoluţia fiscală sugrumă moneda naţională! Leul se apropie de un prag istoric, după ce a scăzut dramatic trei zile consecutiv.

de Redactia Observator

la 10.11.2017 , 23:05

Revoluţia fiscală sugrumă moneda naţională! Leul se apropie de un prag istoric, după ce a scăzut dramatic trei zile consecutiv. Doar în 2012 a mai fost atât de slab.

BNR a anunţat astăzi un curs de 4 lei şi 63 de bani, iar pe piaţa interbancară, moneda europeană se tranzacţiona chiar şi cu 4,65 lei. Pragul de 4,6 lei a fost depăşit miercuri, chiar în ziua în care la Palatul Victoria era aprobată ordonanţa care aduce modificări importante Codului Fiscal, modificări care afectează şase milioane de salarii.

De atunci, euro a crescut continuu ajungând astăzi la o valoarea care este foarte apropiată de cel mai slab curs din istorie.

Vezi și

O astfel de cotaţie a mai fost înregistrată în iulie 2012. Analiştii bancari aduc veşti proaste şi spun că ar trebui să ne obişnuim de acum cu acset curs, de peste 4 lei şi 60 de bani pentru un euro. Până la finalul anului, speciliştii preconizează că va fi despăşit şi pragul de 4,7 lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri economice » Euro se apropie de o valoare istorică! Leul a scăzut dramatic în ultimele trei zile!